Werklaarzen S4

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Veiligheidsklassen voor veilig en comfortabel werken

Werkschoenen zijn de basis voor veilig en comfortabel werken. Voor bepaalde werkzaamheden kan het noodzakelijk, of zelfs verplicht zijn om werkschoenen met een veiligheidsklasse te dragen. In Europa wordt de EN ISO 20345 norm gebruikt voor veiligheidsschoenen. Bij elk niveau zijn de veiligheidsschoenen voorzien van een harde neus die 200 Joule kinetische energie moet kunnen opvangen, waarbij de hoogte die overblijft in de schoen ten minste 14 mm moet zijn. De veiligheidsneus kan gemaakt zijn van staal, composiet of aluminium.

Veiligheidsklasse S4

Veiligheidsklasse S4 is een veiligheidslaars gemaakt van rubber of kunststof materialen met veiligheidsneus die bescherming bieden tegen vallende voorwerpen met een energie tot 200 Joule. De laars heeft een antistatische zool en energie-absorberende hak, is antistatisch en voorzien van een gesloten hiel. Daarnaast is de laars volledig waterdicht en beschermt waar elektrostatische oplading kan ontstaan. Deze werklaarzen worden voornamelijk gebruikt in de sectoren: Agrarisch, Chemische industrie, Elektronica, Logistiek, Voedselindustrie, Zorg en horeca.

Professionele werklaarzen van de beste merken

Ben je op zoek naar professionele werklaarzen? In onze 1600m2 grote showroom aan de A7 in Leek, tussen Groningen en Drachten, vind je het grootste aanbod aan veiligheidsschoenen voor alle beroepsgroepen. Zo vind je in ons assortiment uitsluitend schoenen met volledige bescherming: al onze schoenen hebben bijvoorbeeld veiligheidsneuzen, anti-perforatiezolen of antislipzolen, goedgekeurd volgens EN ISO 20345. Wij werken alleen met de beste merken zoals Mascot WorkwearChaud Devant Michelin schoenenSixton Peak. Wij zijn geopend op werkdagen van 08:30 tot 17:30.

Lees meer