Hoge zichtbaarheidskleding

Op zoek naar hoge zichtbaarheidskleding? Bekijk hier een greep uit onze ruime collectie.

Aangenaam herkenbaar en veilig te werk dankzij Hi-Vis werkkleding

Voor beroepen in de transport, logistiekbouw, industrie en automotive is het van groot belang dat je gezien wordt. Daarom voldoet onze hoge zichtbaarheidskleding aan de hoogste normen en eisen die er gesteld worden. Zo kunnen jij en je medewerkers jullie werkzaamheden zelfs in het holst van de nacht veilig uitvoeren.

Moderne Hoge Zichtbaarheidskleding met de nieuwste technieken

De werkkledingmerken Mascot en Tricorp Workwear maken gebruik van diverse technieken voor optimaal comfort. Slijtvaste kleding is extreem belangrijk als er hard wordt gewerkt. De spijkerzakken en duimstokzakken moeten daarom tegen een stootje kunnen. De professionele kledingmerken maken onder andere gebruik van het materiaal CORDURA® om slijtage tegen te gaan, bijvoorbeeld op kniezakken, spijkerzakken en duimstokzakken. CORDURA® is namelijk maar liefst zeven keer sterker dan katoen.

EN ISO 20471 en RWS-normering

Voor high visibility veiligheidskleding gelden verschillende normeringen. De meest gehoorde normeringen zijn de EN ISO 20471-normering en de RWS-normering. Deze normeringen lijken veel op elkaar, maar zijn wel degelijk verschillend. Alle RWS-veiligheidskleding voldoet namelijk wel aan de EN-471 normering, maar niet alle EN-471 veiligheidskleding voldoet aan de RWS-normering. Bij de EN ISO 20471 genormeerde veiligheidskleding ontbreken de verticale strepen, deze zijn wel aanwezig op kledingstukken met een RWS-normering. Lees voor meer informatie over de normeringen onze blog: Hoge zichtbaarheidskleding met EN-471 en RWS-normering.

Het grootste assortiment in Hoge Zichtbaarheidskleding

Als dé specialist in werkkleding beschikken wij, dankzij de vele merken, over het grootste assortiment in hoge zichtbaarheidskleding voor verschillende beroepen. Of je nou werkt in de haven, langs het spoor of aan de weg. Bij Hi-Vis (de afkorting van High-Visibility) werkkleding heb je keuze uit werkpakken, werkjassen, werktruien, werkvesten, t-shirts, lange en korte broeken, polo’s en reflecterende veiligheidshesjes.

Bezoek onze showroom om High Visibility kleding te passen

Kom gerust langs in onze ruime showroom van 1600min Leek, vlakbij Groningen. Hier kun je alle kledingstukken passen, ruiken, voelen en zelfs proeven als jij dat wilt. We geven je advies op maat en helpen je graag verder met het ontwikkelen van de perfecte kleding voor jouw bedrijf. Het is ook mogelijk om vrijblijvend een afspraak te maken met een van onze adviseurs, zodat we jou alles kunnen vertellen over werkkleding en de mogelijkheden op het gebied van bedrukken en borduren.

Lees meer