Blouses en overhemden

Op zoek naar blouses en/of overhemden voor jouw werkzaamheden? Bekijk hier een gedeelte van onze ruime collectie.

Blouses en overhemden voor bouw-, service- en installatiebedrijven

Voor bouw en industriële bedrijven kan je bij MW Bedrijfskleding terecht voor stoere geruite blouses en overhemden. De blouses zijn verkrijgbaar in diverse maten en pasvormen. Van regular fit tot slim fit en met of zonder stretch. Ook in de keuzen van de kleuren van de blouses en overhemden zijn er tal van mogelijkheden. Daarnaast zijn er ook blouses met of zonder borstzakken. Dankzij onze professionele werkkleding merken als Tricorp, Mascot en Jobman is de keuze reuze.

Representatieve blouses en overhemden

Liever een representatief blouse of overhemd? Ook dat is mogelijk bij MW Bedrijfskleding! Naast werkblouses en overhemden hebben wij ook een ruim assortiment representatieve overhemden en blouses voor o.a. directieleden, vertegenwoordigers en meer.Advies nodig over de juiste blouse voor jouw medewerkers? Onze adviseurs helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

Blouses en overhemden borduren met logo

Maatwerk is onze specialiteit. Daarom bedrukken en borduren wij alle werkblouses en overhemden in onze eigen borduurstudio met jouw bedrijfslogo. Onze adviseurs zorgen ervoor dat de samengesteld kledinglijn volledig aansluit op de huisstijl van jouw bouwbedrijf, installatiebedrijf of onderhoudsbedrijf. Eerst zien, dan geloven? Bezoek dan onze 1600 m2 grote showroom aan de A7 in Leek tussen Groningen en Drachten.

Lees meer