Monteurs overalls

Op zoek naar monteur overalls? Bekijk hier een gedeelte van onze ruime collectie overalls.

Monteurs overalls voor autobedrijven en garages

Overalls mogen niet ontbreken in de werkplaats van een auto- of motorgarage. Als specialist op het gebied van automotive bedrijfskleding hebben wij een ruime collectie werkpakken voor de monteurs in de werkplaats. Deze zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, maten en pasvormen, zodat je medewerkers altijd in dezelfde overall lopen. Wel zo herkenbaar vinden wij. Daarnaast is er de keuze om voor een normale werkoverall te gaan of een Amerikaanse werkoverall zonder mouwen. Kortom: de keuze is reuze!

Werkpakken bedrukken met bedrijfslogo en namen

Laat je monteurs er uitspringen met een persoonlijke overall, inclusief eigen naam en het logo van je bedrijf. Hierdoor zijn jouw monteurs direct aangenaam herkenbaar en het visitekaartje van het bedrijf. In onze eigen borduurstudio borduren en bedrukken onze specialisten alle werkoveralls met de gewenste opdruk.

Laat je inspireren in onze 1600m2 showroom

Eerst zien, dan geloven? Kom dan vrijblijvend langs in onze showroom aan de A7 in Leek. Hier vind je 1600m2  aan inspiratie met betrekking tot professionele werkkleding voor monteurs van autogarages en motorzaken onder één dak. Daarnaast krijg je onder het genot van een heerlijk kopje Segafredo-koffie advies op maat van onze specialisten.

Lees meer