Let op: prijswijzigingen | Meer informatie Let op: prijswijzigingen | Meer informatie
Eigen borduur- en drukstudio
Al meer dan 7500 tevreden klanten
Ruime keuze in bedrijfskleding
Passend advies
0594 518 738

Video overzicht

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding en werkkleding. We hebben verschillende video’s gemaakt om jou extra advies te geven voor de keuze voor bedrijfskleding. Wil je meer advies hebben? Je bent van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.

Advies video: Hoe vraag ik een offerte aan op onze website?

Hoe vraag ik een offerte aan op de website? En hoe gaat het verder in zn werk? Anna legt het je graag uit in deze video

Advies video: Unieke horeca kleding met POCO

Tijd voor nieuwe horeca kleding, maar je wilt iets unieks? We geven je graag advies! In deze video laten Sharon en Anna je zien welke mogelijkheden er zijn op het gebied van custom made POCO horeca kleding.

Nieuw kledingpakket voor Wold & Waard

Een nieuw kledingpakket voor Wold & Waard. Samen met Sharon hebben ze een mooi kledingpakket samengesteld van o.a. de merken Mascot Workwear, Sixton Peak, Clique en Printer. Hierbij stond comfort op nummer 1.

Showroom Derby of Sweden

De tassen van Derby of Sweden zijn geschikt voor verschillende gelegenheden. Verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. We zouden MW Bedrijfskleding niet zijn als we de tassen niet konden laten borduren of bedrukken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek onze showroom

Showroom Mascot Workwear

De doordachte ontwerpen van Mascot Workwear zijn speciaal afgestemd en gericht op jouw werksituatie.

MW Bedrijfskleding horeca specialist van het noorden

Tijd voor nieuwe horeca kleding? Wij zijn specialist op het gebied van horeca kleding. In deze video laten we een aantal horeca klanten van ons zien. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs in onze showroom!

Grootste showroom van NL en BE

Op een oppervlakte van 1600 m²vind je verschillende ingerichte ruimtes met de laatste trends en nieuwste collectie bedrijfskleding en promotionele kleding voor iedere beroepsgroep. Een showroom vol aan inspiratie!

Het team van MW Bedrijfskleding kijkt terug op een succesvolle HorecaEvenTT

Productie en logistiek bij MW Bedrijfskleding

Nieuwe kleding voor Forum Groningen

Jassen voor FC Groningen

Nieuwe horeca kleding voor Bar1672

© 2022 MW Bedrijfskleding
0
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid