Tricorp werkbroeken

Ben je op zoek naar werkbroeken? Bekijk hier een greep uit de ruime collectie.

De broeken van Tricorp zijn de duurzaamste van allemaal

Ben je op zoek naar duurzame werkbroeken? Kijk dan niet verder, want de broeken van Tricorp zijn duurzaam, sterk en mooi. Tricorp heeft een ruim aanbod aan werkbroeken voor verschillende beroepen. De broeken zijn geschikt voor automotive, bouw en industrie, en transport en logistiek. De collectie bestaat uit high-visibility broeken, lange werkbroeken maar ook korte werkbroeken en regenbroeken. Eigenlijk is Tricorp geschikt voor wind en weer.

Werkkleding borduren en bedrukken bij MW Bedrijfskelding

We kunnen alle werkbroeken en andere werkkledij van Tricorp Workwear volledig laten aanpassen zodat het aansluit aan jouw huisstijl. We kunnen namelijk de kleding borduren en bedrukken in onze eigen werkplaats. Ben je nieuwsgierig geworden of wil je meer informatie over Tricorp? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs of kom langs in onze grote showroom in Leek.

Lees meer

Heb je vragen over onze bedrijfskleding, onze openingstijden of over een andere onderwerp? Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs via onderstaand contactformulier. Wij streven erna om binnen 1 werkdag te reageren.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.