Tricorp werktruien

Ben jij op zoek naar werktruien? Bekijk hier een gedeelte van onze ruime collectie Tricorp werktruien.

Tricorp truien en vesten voor echte de professional

Bij wind en koude omstandigheden wil je natuurlijk warm gekleed zijn en beschermd zijn tegen de wind. Daarom heeft Tricorp een uitgebreide collectie aan truien en vesten. Maar naast dat de werktruien en werkvesten lekker warm zijn, zijn ze ook comfortabel en dynamisch waardoor jij je werk gemakkelijk kunt blijven doen. Tricorp biedt ook nog veel meer andere werkkleding aan. Zoals parka’s, hoge zichtbaarheidskleding, werkbroeken en nog meer.

Werkkleding borduren en bedrukken bij MW Bedrijfskelding

Wij zijn niet voor niks dé specialist in bedrijfskleding. Daarom kun je bij ons alle kleding van Tricorp Workwear bij ons laten bedrukken of borduren. Wil je liever eerst de kleding doorpassen, ruiken, voelen of zelfs proeven? Geen probleem! Kom dan gerust langs in onze 1600m2 showroom in Leek. Of maak vrijblijven een afspraak met een van onze adviseurs

Lees meer

Heb je vragen over onze bedrijfskleding, onze openingstijden of over een andere onderwerp? Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs via onderstaand contactformulier. Wij streven erna om binnen 1 werkdag te reageren.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.