Tricorp Multinorm Bicolor overall

2. Kies maten en aantallen *

3. Kies bewerking *

Wordt aangenaam herkenbaar door het bedrukken of borduren van jouw bedrijfslogo of naam.

4. Kies positie(s) *

Kies de positie van het logo. Het is mogelijk om meerdere posities te kiezen.
Product price
Additional options total:
Order total:
Vergelijk

Beschrijving

De Tricorp Multinorm Bicolor overall is een erg populair kledingartikel onder onze vele Werkoveralls. De werkoverall is gemaakt van katoen, polyester en carbon met een doelgericht van 300 gr/m2. De werkoverall is vlamvertragend, beschermt tegen vloeibare chemicaliën, antistatisch, beschermt bij lassen en beschermt tegen thermische gevaren. Daarnaast zorgt deze overall ook voor een hoge zichtbaarheid.

Tricorp Workwear, de leverancier van de Tricorp Multinorm Bicolor overall, heeft daarnaast nog meer aansluitende producten uit de Safety collectie. Het kledingstuk heeft een comfortabele pasvorm basic fit en is geschikt voor unisex.

Logo professioneel bedrukken of borduren?

Wil je het kledingstuk ook bedrukken of borduren? Dankzij onze professionele borduur-en drukatelier doen wij alle bewerkingen in eigen huis. Kijk daarnaast ook eens bij de volgende categorieën voor meer vergelijkbare items: , , , , , en . Wil je graag meer informatie over de Tricorp Multinorm Bicolor overall? Neem contact op met onze adviseurs of breng een bezoek aan onze showroom langs de A7 in Leek!

Specificaties

Kleur

Geel

Maat

42, 44, 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 62, 64, 66

Materiaal

Katoen, Polyester, Carbon

Merk

Tricorp Workwear

Geslacht

Unisex

Bewerkingsmogelijkheden

Bedrukken, Borduren

Collectie

Safety

Productsoort

Overalls

Pasvorm

Basic Fit