Een sportvest is een must-have in elke outfit

Voor elke sportliefhebber is het bijna ondenkbaar, geen sportvest in de garderobe. Een vest is ideaal om in te sporten, het is licht, houd wind en weer tegen. Zo kan je ongestoord sporten in elke omstandigheid. Naast het gemak van een sportvest zorgt sportkleding er ook voor dat iedereen in hetzelfde team zich zelfverzekerder voelt. Je bent namelijk gezamenlijk één team en werkt naar hetzelfde doel. Of het nou winter of zomer is, een sportvest is zeker een aanrader.

Sportvesten speciaal voor dames

De meeste sportvesten zijn onpraktisch voor dames. Sportvesten kan je tijdens elke gelegenheid dragen. Tijdens het sporten, na het sporten, maar ook tijdens het sporten of in je vrije tijd. Het is dus zeer prettig als sportkleding aan jouw eisen voldoet. En dan bedoelen we niet alleen sportvesten, maar ook sportbroekensporttruiensweaters en jassen. Daarom is het mogelijk om veel verschillende kleuren met elkaar te mixen, zodat het volledig aansluit op de huisstijl van jouw organisatie. Daarnaast hebben de merken Craft Sportswear en ERIMA speciale damesmaten voor de sportvesten die gaan van XS tot XXL.

Bedrukken en borduren van sportkleding

Naast de dames zijn er ook teamtenues voor heren. Deze pasvorm en kwaliteit van Craft en ERIMA zijn van ongekende klasse. We bedrukken en borduren de sportvesten in onze eigen drukstudio en borduuratelier. Hierdoor bewaren we de kwaliteit en zorgen we ervoor dat jij echt unieks in huis hebt. Door de sportkledij te combineren met jouw tekst, logo of opdruk ben je altijd aangenaam herkenbaar. Kom langs in onze showroom in Leek of maak vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs.

Lees meer