Sporttruien

Zo goed mogelijk voelen tijdens buitentrainingen in de kou? Comfortabele en warme sporttruien zijn hier uitermate geschikt voor! Bij MW Bedrijfskleding werken wij uitsluitend met professionele sportkleding.

Sporttruien voor sporten in koude omstandigheden

Bij een buitentraining of sportsessie in de kou is het belangrijk dat jij je zo goed mogelijk voelt. Goede en warme voorkomen namelijk blessures. Comfortabele en warme sporttruien zijn uitermate geschikt voor avondtrainingen bij voetbalteams, hockeyteams en volleybalteams. Daarnaast worden ze ook vaak gedragen door wintersporters als schaatsers en schaatsteams. Een warme sporttrui kan gecombineerd worden met een thermoshirt of sportshirt in combinatie met een sportbroek en sportjas.

Van welke stoffen worden de sporttruien gemaakt?

Een van de meest voorkomen materialen waar sportkleding van gemaakt wordt is katoen in combinatie met polyester. Katoen is de meest voorkomende stof voor kleding. De eigenschappen van katoen zijn ideaal. Het is comfortabel zacht, natuurlijk en gemakkelijk te wassen. Na katoen is polyester de meest gebruikte stof in teamkleding. Voor sporters is polyester een fijne kledingstof, omdat het weinig vloeistof opneemt en snel droogt. Door polyester en katoen met elkaar te combineren creëer je het beste van twee werelden. Een sporttrui van polyester en katoen is duurzaam en comfortabel. Daarnaast worden sporttruien vaak naast het veld gedragen bij wisselspelers of voor en na de wedstrijd.

MW Bedrijfskleding is leverancier in A-merken in sportkleding

Bij MW Bedrijfskleding snappen wij dat er gepresteerd moet worden. Daarom werken wij uitsluitend met professionele sportkleding merken. ERIMA Sportswear is een grote bekende in sport- en teamkleding van bekende teams op het hoogste niveau in diverse takken van sport. Daarom is het voor ons mogelijk om sport en teamkleding te leveren voor sporten als voetbal, handbal, korfbal, volleybal, bowling en meer. Daarnaast is Craft Sportswear het geschikte merk voor individuele sporten en teamsporten als wielrennen, schaatsen, hardlopen. Ook kan de kleding uitstekend fungeren als fashion vrijetijdskleding. Tevens zijn de truien van Craft Sportswear geschikt voor promotionele activiteiten.

De combinatiemogelijkheden in sporttruien zijn eindeloos

Zowel Craft Sportswear als ERIMA hebben vele verschillende producten in vele maten en kleuren. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos. Door de sporttruien te bedrukken of borduren logo’s van sponsoren en teams sluit de kleding volledig aan bij de huisstijl van je sportorganisatie, club of vereniging. De sporttruien zijn voor dames, heren en kinderen te verkrijgen. De sportkleding is te koop in de maten XS tot wel 3XL. Naast de logo’s van het team en de sponsoren kunnen wij ook namen van spelers bedrukken en borduren op de sporttruien. Hierdoor zijn alle sporters aangenaam herkenbaar.

Lees meer