Sportpolo’s van A-merken bedrukken en borduren

Wanneer je op zoek bent naar sportpolo’s voor individuele sporten of teamsporten, ben je bij MW Bedrijfskleding aan het juiste adres. Dankzij onze professionele merken in sportkleding heb je de keuze uit een groot assortiment sportpolo’s in alle soorten en maten. Daarnaast kunnen wij, dankzij onze eigen borduur- en drukstudio, alle sportpolo’s bedrukken en borduren met logo’s en namen van de club en/of spelers. Door de sportpolo’s te bedrukken of te borduren zijn de sporters, clubs en sponsoren aangenaam herkenbaar in en om het veld. Bedrukken en borduren is bij ons al mogelijk in zeer kleine oplages.

Professionele sportpolo’s voor individuele sporten en teamsporten

Sportpolo’s hebben over het algemeen dezelfde fijne eigenschappen als sportshirts, maar hebben een nette opstaande kraag zoals je dat gewent bent van een polo. De sportpolo is een uitstekende variant op het sportshirt en wordt daarom onder andere gebruikt bij tennis, volleybal en hockey. Ook in het voetbal wordt steeds vaker een moderne sportpolo gebruikt voor een aangenaam herkenbare uitstraling. Dankzij onze professionele A-merken zijn de sportpolo’s aan te vullen met sportbroeken en sportjassen om een prachtig geheel te vormen voor individuele sporters en teamsporters. Onze adviseurs helpen je graag bij het samenstellen van de perfecte sportoutfit voor jouw team of sportclub.

Meerdere mogelijkheden met sportieve polo’s

Sportpolo’s zijn voor verschillende doeleinden te gebruiken. Zo zijn ze ook buiten de sportwereld inzetbaar, tijdens bijvoorbeeld werkzaamheden in de bouw en industrieautomotiveof transport en logistiek. Daarnaast is een sportpolo uitstekend te dragen als promotionele kleding tijdens beurzen en evenementen. Ook in de recreatieve sector worden sportpolo’s vaak gebruikt door onder andere animatieteams, watersporters en instructeurs. Onze sportpolo’s zijn gemaakt van zachte en functionele materialen en voelen altijd droog aan, dankzij de goede ventilatie van mesh-stof.  De stretch-stof zorgt daarnaast voor uitstekende bewegingsvrijheid. Polo’s zijn leverbaar in varianten voor dames en heren en in de maten S, M, L, XL, XXL en XXXL.

Lees meer