Professionele sportbroeken voor optimale prestaties

Met lichtgewicht stretch-stof heb jij controle over de wedstrijd. De doorontwikkelde materialen zijn flexibel, voelen zacht aan en helpen je een optimale lichaamstemperatuur te behouden. De broeken zijn verstelbaar met het bekende trekkoord aan de voorkant, zo ben jij verzekerd van perfect draagcomfort. De mesh-panelen dragen bij aan extra ventilatie. De sportbroeken zijn te koop in de maten XS tot en met 3XL, worden gemaakt van 100% Polyester en zijn leverbaar voor zowel dames als heren. De sportbroeken zijn ook verkrijgbaar voor kinderen.

ERIMA Sportswear levert sportbroeken voor teamsporten

Teamsport zit in het DNA van Erima Sportswear. Het kledingmerk heeft een ongekende passie voor sport. ERIMA levert dan ook sportbroeken voor tal van sportteams, waaronder voetbalteams, volleybalteams, basketbalteams en hockeyteams. Sporters en teams hebben ruime keuze aan sportbroeken die aansluiten bij de betreffende sport. Daarnaast levert ERIMA bijpassende trainingsbroeken voor op en om het sportveld. ERIMA is ook leverancier van hoogwaardige teamoutfits, tassen, sportbroeken, sportshirts en een grote collectie aan accessoires. De sportkleding is volledig aan te sluiten op de kleuren van het team of de sportvereniging.

Craft Sporstwear combineert indivuele sporten met teamsporten

De collectie van Craft Sportswear is, naast op het sportveld, ook te gebruiken als vrijetijdskleding en promotionele kleding. Gemaakt van zachte en functionele materialen, waaronder vier verschillende fleece- en sweatshirt-stoffen. Met haar gecoate en gelamineerde stoffen biedt Craft Sportswear uitstekende functionaliteit en hoog draagcomfort. Daarnaast beschikt Craft over de grootste collectie sportkleding en teamkleding voor dames in Europa. Sportbroeken van Craft Sportwear zijn te gebruiken bij  indivuele sporten, maar ook teamsporten als voetbal, korfbal, hockey en handbal.

Sportbroeken bedrukken met team- en sponsorlogo’s

In onze eigen drukstudio aan de A7 in Leek, tussen Groningen en Heerenveen, drukken onze specialisten hoogwaardige bedrukkingen als namen, rugnummers, teamlogo’s en sponsorlogo’s op sportbroeken. Doordat we de het drukproces in eigen hand hebben, kunnen we trainingsbroeken bedrukken met de hoogst mogelijke kwaliteit. Nieuwsgierig? Kom eens op bezoek in onze showroom om alle sportkleding te zien, te voelen en te passen of maak een afspraak met één van onze adviseurs.

Lees meer