Logistiek

Vanuit ons magazijn in Leek bedienen wij meer dan 5000 klanten in Nederland. Onze magazijnmedewerkers verwerken dagelijks vele orders. Allen verpakt in de bekende witte dozen van MW Bedrijfskleding, die door onze betrouwbare partner DHL binnen 48 uur overal in Nederland geleverd worden. Voor lokale leveringen en hangend vervoer maken wij overigens gebruik van ons eigen transport.

Per persoon verpakt

Bij een groot aantal medewerkers, of bij een kleiner aantal met een uitgebreid pakket bedrijfskleding levert MW Bedrijfskleding de kleding per persoon verpakt. Kortom: iedere medewerker ontvangt zijn of haar eigen kledingpakket.

Eigen transport

Voor lokale leveringen en hangend vervoer maken wij gebruik van onze eigen bussen. Dit maakt ons extra flexibel in het afleveren van bestellingen.

Retourprocedure

Overal worden wel eens fouten gemaakt, ook bij MW Bedrijfskleding. Is je levering niet in orde en wil je deze terugsturen? Neem dan contact op met onze medewerkers van de Sales Binnendienst en zij helpen je verder.

Wij werken voor

Heb je vragen over onze bedrijfskleding, onze openingstijden of over een andere onderwerp? Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs via onderstaand contactformulier. Wij streven erna om binnen 1 werkdag te reageren.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.