Bedrijfskleding borduren

Bedrukken of borduren? Wat je ook kiest, jouw medewerkers moeten er goed uitzien. Dat betekent topkwaliteit bedrijfskleding. Wij zijn één van de weinige leveranciers van bedrijfs- en promotionele kleding met een eigen borduurstudio. Hier hebben wij vier 6-kops borduurmachines en één 1-kops machine staan, beide van het merk ZSK.  Ook voor het borduren van bedrijfskleding geldt bij ons dus dat we staan voor de hoogst mogelijke kwaliteit!

Omdat wij het borduren van bedrijfskleding zelf doen, zijn we flexibel en hebben we permanente bewaking op de kwaliteit van het borduren van logo’s. Deze zijn dan ook van zeer hoge kwaliteit.

Persoonlijk advies

In ons borduuratelier is eigenlijk alles mogelijk. Zelf een goed idee? Leuk! Wij zijn gek op uitdagingen. Onze toppers van de borduurstudio denken graag met je mee over de plaats van het logo of over de juiste afmetingen. Zij houden tevens scherp in de gaten of het gewenste logo past binnen de huisstijl en geheel naar wens is.

Ons borduurproces

Voordat wij beginnen met het borduren van jouw bedrijfskleding, doorlopen we een aantal stappen:

1. Jij levert het gewenste logo aan in een JPEG- of EPS-bestand.
2. Wij zetten het JPEG- of EPS-bestand om in een borduurkaart.
3. Onze borduurstudio maakt een fysiek voorbeeld, die ter controle naar je wordt opgestuurd.
4. Na akkoord van jouw kant, gaan onze medewerkers van de borduurstudio aan de slag.

Ambachtelijk handwerk

Anja Arends is onze nauwkeurige collega met een grote passie voor het vak. Ze is erg betrokken bij het werk en draagt met veel liefde zorg voor al het borduurwerk van MW Bedrijfskleding. Al ruim 7 jaar is ze te vinden in onze borduurstudio waar precisie erg belangrijk is. Wil je meer weten over mogelijkheden? Neem dan contact op met Anja. Zij helpt je graag verder!

Bedrijfskleding en Belastingdienst

Bedrijfskleding voorzien van een geborduurd of gedrukt logo is bij een minimale grootte van 70 cm², 100% fiscaal aftrekbaar. Neem contact met ons op of kijk op www.belastingdienst.nl voor meer informatie.