De Schortenfabriek

Bakkersloven

Bakkersloven

Kokssloven

Kokssloven

Franse sloven

Franse sloven

Halterschorten

Halterschorten

Kwaliteitsschorten en sloven van De Schortenfabriek.

De Schortenfabriek is, zoals de bedrijfsnaam al doet vermoeden, gespecialiseerd in schorten. Naast schorten levert het merk ook vele sloven in tal van kleuren en lengtematen. Na 25 jaar lang schorten en sloven te hebben gemaakt voor andere leveranciers gaat het bedrijf nu verder als leverancier van schorten en sloven onder een eigen naam. De Schortenfabriek levert uitsluitend professionele schorten en sloven voor horeca en retail. Alle kledingstukken zijn volledig te personaliseren en aan te passen aan de huisstijl van jouw organisatie. De schorten en sloven zijn verkrijgbaar in 26 kleuren.

Waarom zijn de schorten en sloven geschikt voor horeca en retail?

Naast de keuze in de vele kleuren en maten zijn de producten van De Schortenfabriek ook nog eens duurzaam en slijt- en kleurvast. Hierdoor blijven de schorten en sloven ook mooi na vele wasbeurten. De productie van de kledingstukken wordt gedaan door ervaren mensen. De Schortenfabriek gaat namelijk al langer dan 25 jaar mee. Tevens worden alle schorten en sloven volledig in Nederland geproduceerd. Een stukje Hollandse trots!

Halsschorten en sloven bedrukken of borduren?

Het logo van jouw bedrijf, tekst of naam op de schorten bedrukken of borduren is de beste manier om het te laten matchen met de huisstijl van jouw bedrijf. In onze eigen borduurstudio en drukatelier zorgen onze ambachtslieden ervoor dat alle logo’s met de hoogst mogelijke kwaliteit gedrukt of geborduurd worden. Maak van jouw bar- en bedieningsmedewerkers het visitekaartje van jouw horeca of retail onderneming met een aangenaam herkenbare schort of sloof.

Lees meer