Ruime keuze in professionele schildersjassen

Als dé specialist in schilderskleding hebben wij bij MW Bedrijfskleding een ruime keuze in professionele werkjassen voor schilders. Dankzij onze professionele merken, waaronder Mascot Workwear en Tricorp Workwear, hebben verschillende varianten werkjassen in de veel gekozen kleur wit. Zo kan je bij ons terecht voor prachtige witte softshell jassen voor alledaags gebruik of een een stevige en warme parka winterjas voor bescherming tegen kou en neerslag. Liever een witte bodywarmer of een witte bomberjack? Geen probleem, want ook dat is mogelijk bij MW Bedrijfskleding.

Schildersjassen borduren met bedrijfslogo

Zorg er voor dat jij en je collega’s opvallen en laat het logo van het bedrijf borduren of bedrukken op de schildersjassen. In onze professionele borduuratelier kunnen wij alle werkjassen voorzien van logo’s namen en andere opdrukken. Eerst zien, dan geloven? Kom dan eens langs in onze ruime showroom aan de A7 in Leek, nabij Groningen en Drachten. Hier vind je 1600 m2 aan bedrijfskleding onder één dak. Onze adviseurs helpen jou graag bij het uitzoeken van de juiste schildersjas.

Ook geschikt voor andere beroepen

Dat schilders voornamelijk witte bedrijfskleding dragen is algemeen bekend, maar ook spackers, spuiters, stukadoors en metselaars dragen witte bedrijfskleding. De witte schildersjassen zijn daarom niet alleen geschikt voor schilders, maar ook voor andere vaklieden. Dankzij de verschillende pasvormen is het ook mogelijk om schildersjassen voor dames en heren te leveren. Heb je liever een werkjas in een andere kleur dan wit? De schildersjassen zijn ook leverbaar in de volgende kleuren: zwart, grijs, groen, blauw, rood, donkerblauw en zandkleurig kaki.

Lees meer