Retail pantalons

Op zoek naar moderne en trendy pantalons voor in de retail? Bekijk hier een gedeelte uit onze ruime collectie.

Ruime collectie pantalons van professionele merken

Voor o.a. drogisterijen werken wij uitsluitend met het professionele merk Greiff. Het merk levert retail pantalons voor een begrafenisondernemers, maar hebben ook een prachtige collectie pantalons voor het bestuur van verenigingen. De pantalons zijn trendy en modern met de perfecte pasvorm. Ook zijn de pantalons uitermate geschikt voor o.a. winkelmedewerkers, taxichauffeurs, drogisterijen en bloemenwinkels.

Retail pantalons met logo borduren of bedrukken

Maatwerk is dé specialiteit van MW Bedrijfskleding. Dankzij ons eigen borduuratelierdrukstudio en onze coupeuses kunnen wij de pantalons volledig personaliseren naar de stijl van jouw bedrijf. Wij bedrukken en borduren werkkleding met logo’s, namen en opdruk volledig zelf, waardoor wij de kwaliteit van concept tot logistiek volledig controleren. Wil je liever je eigen pantalon ontwerpen? Geen probleem, ook dat is mogelijk. Daarnaast heb je keuze uit meerdere pasvormen voor mannen en vrouwen. Ga je voor regular fit, modern fit of liever slim fit?

Bezoek onze 1600m2 showroom in Leek

Wil je graag meer informatie en advies over retail pantalons? Bezoek dan onze showroom, spreek één van onze adviseurs en ontwerp samen jouw unieke pantalon. In onze showroom, gelegen aan de A7 tussen Groningen en Drachten, vind je de grootste collectie pantalons onder één dak.

Lees meer