Tassen

Keuze uit meer dan 1000 verschillende tassen

Afgelopen jaar hebben we onze brede collectie tassen nog verder uitgebreid. Zo heeft MW Bedrijfskleding verschillende nieuwe modellen en trendy kleuren aan de collectie toegevoegd. Hierdoor zijn er nog meer mogelijkheden om tot een leuke en unieke tas te komen om deze vervolgens te laten bedrukken met Puff Print of digitale druk. Puff Print is ook bekend als de techniek met verhoogde inktdruk. Door deze zeefdruk wordt er een 3D-effect gecreëerd. Puff Printing is vooral populair voor premium-branding, omdat de textuur luxe uitstraalt. Met digitale print in kleur kun je jouw fotorealistische afbeeldingen toevoegen aan tassen.

Bijzondere momenten vragen om bijzondere tassen

De collectie van tassen bestaat uit veel verschillende soorten en maten, want verschillende situaties vragen om verschillende tassen. Jij, jouw medewerkers en relaties gebruiken onder andere een bij om sportkleding mee te nemen. Bij een zakelijke meeting wordt er al gauw een zakelijke- of conferentietas gebruikt. Tijdens het doen van boodschappen is het gemak van een boodschappentas of koeltas zeer handig. Wil je nou echt iets unieks? Ga dan voor een custom-made tas! Tassen zijn groot en duurzaam in gebruik. Dit maakt een tas de perfecte give away en inzetbaar als goodiebag bij beurzen en evenementen.

Custom made promotionele tassen zijn uniek en orginieel

Onze Custom Made tassen zijn gelamineerde, sterk en herbruikbaar. Het PP geweven en non-woven materiaal is recyclebaar en de PET non-woven tassen zijn gemaakt van 80% gerecycleerde PET-flessen. Dit maakt de op maat gemaakte tassen tot een zeer duurzaam en milieuvriendelijk item. De afwerking van de tassen is erg goed: de handgrepen zijn afgewerkt met X-stiksel dat extra sterk is. Je kunt ook een klittenband-sluiting of drukknoop toevoegen, karton of pp-bord erin toevoegen om het sterker te maken.

Lees meer