Schrijfwaren

Zo veel verschillende pennen dat je het niet kunt tellen

De pen is nog steeds het meest gekozen promotieartikel. Dat is ook niet zo gek, want pennen zijn een alledaags gebruikt artikel. Daarnaast worden pennen met enige regelmaat onderling uitgewisseld en weggegeven. Waarschijnlijk gebruik jijzelf ook meerdere pennen met logo’s van verschillende bedrijven. De collectie pennen vallen onder het assortiment van schrijfwaren. Hier vallen laserpointers, metalen pennen, markeerstiften en stylus pennen en vele andere opties onder. Ook zijn er ook budget pennen verkrijgbaar tegen een zeer scherpe prijs en leverbaar in kleine en grote aantallen.

Breng jouw bedrijf onder de aandacht met pennen

Bij pennen zijn de keuzemogelijkheden eindeloos. Naast de tientallen verschillende kleuren en de vele varianten is er ook keuze in materiaal als plastic pennen, houten pennen, metalen pennen, flexibele pennen, korte pennen, lange pennen, eco pennen, luxe pennen en ga zo maar door. Daarnaast zijn de pennen voorzien met ingebouwde lampen, usb-aansluitingen, schroevendraaiers, mobiele standhouders. Liever potloden en en markeerstiften? Ook dat behoort tot de vele mogelijkheden. Dankzij de 3D digitale druktechniek ben je in staat om jouw logo in fullcolour te laten bedrukken met een extra 3D effect. Het voordeel van deze druktechniek is dat de opdruk een realistisch effect heeft en lange levensduur.

Toppoint voorziet jou van duizend en één relatiegeschenken

Bij het gebruik van pennen horen ook andere kantoorartikelen. De collectie kantoor en bedrijf hebben wij tevens een breed scala aan notitieblokken, kladblokken en andere kantoor benodigdheden. Op zoek naar leuke give aways? Ga dan voor een bedrukte tassen als goodiebag van Toppoint. Ook hebben ze geweldige producten voor evenementen, gezondheid en vrije tijd. Tevens kan je ook broodtrommels, bidons en aanstekers kopen en bedrukken.

Lees meer