Kantoor en bedrijf

Handige relatiegeschenken voor op het kantoor

In de collectie ‘Kantoor en Bedrijf’ vind je naast alle dagelijkse artikelen ook luxe kantoorartikelen. Zo is er keuze uit een assortiment met veel verschillende opties in portfolio’s, notitieblokken, weerstations, anti-skimming kaarthouders en kladblokken en meer. Deze zijn allemaal te personaliseren met jouw tekst, opdruk en logo. De herkenbare kantoorartikelen met bedrijfslogo en ander opdrukken zijn leuk om weg te geven en een uitstekende guerrilla marketing tool om jouw bedrijf extra onder de aandacht te brengen.

Negen verschillende manieren om relatiegeschenken te bedrukken

Van zeefdruk tot fullcolour, het is allemaal mogelijk bij MW Bedrijfskleding. Hierdoor kunnen wij (vrijwel) alles bedrukken. Of het nou gaat om promotionele artikelen of relatiegeschenken. Kies de kleuren die aansluiten bij de huisstijl van jouw bedrijf en het is soms al mogelijk om te bestellen in kleine aantallen vanaf 10 stuks. Onze notitieblokken kunnen volledig custom-made gemaakt worden en zijn verkrijgbaar in A4 en A5 formaat en bestaan uit 100 pagina’s van 80 g/m2, die voorzien kunnen worden met unieke opdrukken. De notitieblokken zijn standaard van een leeslint voorzien. De binnenzijde van de kaft kan in fullcolour worden bedrukt én het is mogelijk om de pagina’s geperforeerd aan te leveren.

Het assortiment bestaat uit veel meer dan notitieblokken

Naast alle kantoor benodigdheden bestaat de collectie van Toppoint uit duizenden andere relatiegeschenken. Zo kunnen wij voor  evenementen bijvoorbeeld meerdere varianten van flip-flops, zonnebrillen en andere leuke give aways om jouw bedrijf, merk of evenement onder de aandacht te brengen. Heb je iets nodig voor je mobiele apparaten of je computer? Geen probleem! Toppoint beschikt over 100+ powerbanks, usb-stekkers, bluetooth speakers, fm-radio’s en meer. Natuurlijk behoren ook de veelgebruikte relatiegeschenken als aanstekerstassen, bidons en broodtrommels met het logo van jouw organisatie tot de mogelijkheden.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen dankzij FSC papier

De kladblokken worden gemaakt van FSC papier wat bijdraagt aan het beschermen van onze bossen. Als we zorgvuldig en goed met de bossen omgaan, dan is het mogelijk om voor altijd hout en papier te gebruiken. Daar draagt Toppoint graag aan bij. Daarom is er gekozen voor FSC papier. Zo dragen zij hun steentje bij aan de wereldwijde bescherming van bossen.

Lees meer