Give aways

Give Aways zijn de leukste relatiegeschenken

Weggeven is een breed concept, daarom vindt je in deze collectie een zeer gevarieerde verzameling aan relatiegeschenken en promotionele artikelen. Give aways zijn ideale marketinginstrumenten om in te zetten tijdens beurzen, evenementen, festivals en andere promotionele gebeurtenissen. Give Aways brengen het logo van jouw bedrijf, merk of evenement iedere keer weer onder de aandacht wanneer er een bijzondere handeling uitgevoerd moet worden. Denk hierbij aan ijskrabbers bij het krabben van de ramen en rolmaten en centimeterbanden bij een verbouwing.

Laat Give Aways bedrukken met bedrijfslogo’s

MW Bedrijfskleding heeft meer dan 1000 verschillende producten in het assortiment, waaronder honderden leuke give aways voor klanten, medewerkers en beursbezoekers. Een klassieker onder de relatiegeschenken is de keycord. Keycords zijn te verkrijgen in verschillende materialen als: polyester plat, polyester sublimatie, polyester geweven, polyester reflecterend, polyester satijn. Al deze keycords zijn te bedrukken met  logo’s, namen en andere uitingen. Aangenaam herkenbaar dus!

Meer dan 1000 verschillende relatiegeschenken

De give aways zijn in verschillende vormen, maten en kleuren te verkrijgen. De items zijn allemaal aan te passen naar de huisstijl van jouw sportclub, bedrijf, merk of organisatie. Een kleine greep uit het assortiment relatiegeschenken van MW Bedrijfskleding zijn bijvoorbeeld kleurkrijt voor kinderen, ruitenkrabbers die elke autobestuurder moet hebben, handige en verstelbare lampen voor op je bureau, gereedschap voor de handige mensen onder ons en tuinsets voor als je twee linker handen hebt. Naast weggevertjes zijn er ook zonnebrillen, tassen, aanstekers, electronica, bidons, pennen en nog zo veel meer te kopen.

Lees meer