Gezondheid, lifestyle en evenementen

Downloads

Lifestyle relatiegeschenken voor beurzen en evenementen

Bij MW Bedrijfskleding hebben wij een breed scala aan relatiegeschenken en promotionele producten in de categorie “Healthy, Lifestyle & Evenementen”. Deze producten dragen bij aan een gezondere levensstijl, waaronder veel nieuwe verzorgingsproducten. Denk hierbij aan: zonnebrandcrème, reinigingssprays, lippenbalsem en pleisters. De evenementen collectie is ook uitgebreid met veel zomerartikelen, zoals flip-flops, bedrukte zonnebrillen, waaiers en meer. De collectie Lifestyle bestaat onder andere uit handige klokken en mooie  horloges. Het perfecte relatiegeschenk voor de medewerker of relatie zich heeft verslapen of te laat is voor een afspraak.

Meer dan 1000 bedrukte relatiegeschenken voor bedrijven

In een assortiment met meer dan 1000 producten lukt het onze adviseurs altijd om tot een geschenk te komen die aansluit bij de marketingactie of evenement. Zo kan je kiezen uit aanstekers, met of zonder bieropener. Maar ook uit pennen, notitieblokken en weerstations voor op kantoor. Daarnaast kan er gekozen worden uit een grote collectie aan give aways als keycords, sleutelhangers, fietsbellen en meer. Al deze producten zijn te bedrukken in de kleuren van jouw huisstijl. Vergroot eenvoudig de naamsbekendheid van jouw bedrijf, sportclub, evenement of product.

Relatiegeschenken en producten zijn diervriendelijk getest

Sinds 11 juli 2013 is de Europese Cosmetica-verordening (1223/2009 / EG) van kracht. Het versterkt de veiligheid van cosmetische producten en stroomlijnt het kader voor alle operatoren in deze sector. Onze lippenbalsems, reinigingssprays en schmink voldoen aan deze voorschriften. Ook zijn onze producten aangemeld bij de CPNP in Brussel (België).

Lees meer