Electronica en mobiele apparaten

De collectie elektronische relatiegeschenken is flink uitgebreid

De gemiddelde Nederlander heeft z’n 4,5 mobiele apparaten in huis. Daarom is het ook niet zo wonderbaarlijk dat de collectie met mobiele en elektrische apparaten is uitgebreid. In de collectie vind je krachtige powerbanks die er voor zorgen dat je telefoon of andere apparaten altijd opgeladen zijn. Of luister samen met je vrienden en collega’s naar je favoriete muziek met de nieuwste audio accessoires als bluetooth speakers, telefoonspeakers, on-ear koptelefoons, in-ear oordoppen en FM-radio’s.

Powerbanks en bluetooth speakers bedrukken met bedrijfslogo

Relatiegeschenken moeten opvallen. Daarom heeft Toppoint maar liefst 9 verschillende druktechnieken in huis. Van zeefdruk tot fullcolour. Hierdoor is het mogelijk om vele verschillende kleuren te bedrukken. Daarnaast is het al mogelijk om vanaf 10 producten te bestellen. De elektronische apparaten zijn voor iedereen geschikt: dames, heren, tieners, groepen en teams. Bedruk daarom één van de handige powerbanks of gave bluetooth speakers met bedrijfslogo. Het perfecte relatiegeschenk voor vrienden, familie en collega’s die binnenkort op reis gaan.

Ook veel andere promotionele producten en relatiegeschenken

Naast mobiele en electronische relatiegeschenken heeft Toppoint nog veel meer producten in huis. Voor evenementen hebben wij leuke zonnebrillen, flip-flops en wegevertjes in het assortiment. Doet jouw bedrijf mee met een hardloopwedstrijd of een fietswedstrijd? Maak dan gebruik van de bidons en broodtrommels die eveneens te bedrukken zijn. Ook voor kantoorartikelen is de keuze in relatiegeschenken eindeloos met een grote collectie aan pennen of kladblokken en meer. Je bergt alles gemakkelijk op in de tassen met jouw logo erop.

Uitgebreide kwaliteitscontrole van powerbanks

De powerbanks worden met strenge eisen gecontroleerd, want het komt vaak voor dat fabrikanten onveilige powerbanks produceren. Als powerbanks worden geproduceerd is het van grootste belang dat er gebruik wordt gemaakt van veilige componenten en uitgebreide controles voor, tijden en na de productie. Daarom heeft Toppoint samen met BSCI gecertificeerde fabrikanten een productieprocedure opgezet, hierin worden de batterijen van de powerbanks gecheckt. De powerbank wordt op 14 verschillende manieren gecheckt. Dit zorgt ervoor dat de powerbank geen vlam kan vatten, 100% veilig is, de juiste in- en output heeft, niet oververhit raakt en de opslag van chemicaliën veilig is.

Hoe kies je de juiste powerbank om als relatiegeschenk weg te geven?

De juiste powerbank voor het juiste apparaat kiezen kan moeilijk zijn. Het ene apparaat heeft een sterkere powerbank nodig dan de andere. We leggen het uit met een klein voorbeeld. Een tablet heeft gemiddeld een capaciteit van 7000mAh en een telefoon heeft gemiddeld 2800mAh. Voor het beste resultaat is het aan te raden om een powerbank waarvan de capaciteit groter dan of gelijk aan de capaciteit van het apparaat te kiezen. Een iPhone 6s kan tweeënhalf keer worden opgeladen met een powerbank van 6000mAh. Een iPad air 2 kan voor meer dan de helft worden opgeladen met een powerbank van 6000mAh.

Lees meer