Drinken en eten

Alle relatiegeschenken voor eten en drinken

Of je nou op kantoor, thuis of onderweg bent. Eten en drinken doen wij allemaal. Om daar op in te spelen hebben wij een breed scala aan relatiegeschenken. Leuk om te geven aan klanten of medewerkers, nog leuker om te krijgen. De collectie eten en drinken bestaat uit bidons, sportflessen, drinkbekers, keukenproducten, servies en benodigdheden voor wijnflessen. Wij hebben altijd een passend product dat jij kunt schenken aan relaties en medewerkers. Mix & Match de bidon in de juiste kleuren van jouw huisstijl voor een unieke en herkenbare drinkfles. De drinkflessen kunnen ook worden gebruikt voor, tijdens en na het sporten.

Ruim assortiment aan bedrukte glazen, snijplanken en servies

Ben je klaar met sporten? Maak het dan gezellig met één van de leuke snij- en kaasplanken of gebruik een handig messensets. Drink jij op het werk regelmatig een lekkere bak koffie of thee of frisdrank? Dan smaakt het des te lekkerder wanneer je uit eigen glas met bedrijfslogo kan drinken. Voor de gezelligheid hebben wij ook leuke wijnglazen en bierglazen die eveneens gegraveerd en bedrukt kunnen worden. Ook hebben we een breed scala aan accessoires als bieropeners en kurkentrekkers. Voor de gezellig relaties en medewerkers kunnen wij een passend pakket op maat maken.

Kwalitatief en hoogwaardige sportbidons

De sportbidons van Toppoint zijn geproduceerd in Europa en gemaakt van materialen die voldoen aan de EU wetgeving. Ze zijn ook 100% food-safe en lekvrij. De materialen die zijn gebruikt zijn flexibel en daardoor handig in gebruik. Tevens zijn de bidons in vele verschillende kleurencombinaties te krijgen en 360 graden te bedrukken. Ze zijn ook nog eens gemaakt van 100% herbruikbaar materiaal en vrij van geur en smaak.

Verantwoorden ondernemen met herbruikbare drinkflessen

Elk jaar wereldwijd wordt er ongeveer 2,7 miljoen ton plastic geproduceerd voor waterflessen. Van alle flessen die worden gebruikt, gaat 80% rechtstreeks in de prullenbak. Slechts 20% wordt gedeeltelijk gerecycled. Ook produceren, verpakken en transporteren van verpakt drinkwater levert een gigantische CO2-uitstoot op. Onze collectie bevat een verscheidenheid aan herbruikbare drinkflessen. De flessen zijn te vullen met kraanwater en andere frisdranken en sommige flessen beschikken zelfs over een mogelijkheid om fruit toe te voegen. Op deze manier heb je niet alleen een gezonde dorstlesser, maar draag je ook bij aan een betere wereld. Naast herbruikbare flessen en bidons hebben wij ook prachtige thermoskannen.

Hoe wordt jouw product bedrukt?

Enkele producten kunnen worden gegraveerd met twee kleuren. Een prachtig effect kan worden gerealiseerd met 2 kleurenlasers. De tweede kleur wordt gecreëerd met een laser die intensiever is. Hierdoor kan je graveren met een lichte kleur en een donkerdere kleur. Voor mokken wordt subllimatiedruk gebruikt. Foto’s van hoge kwaliteit worden gedrukt op speciale mokken. Prachtige kleuren en met een speciale druktechniek. UV Hoogglans-druk wordt gebruikt voor het overig servies. Sinds 2013 is het mogelijk om te printen met een UV-druktechniek. PMS-kleuren worden afgedrukt op hoogwaardige afbeeldingen, op een milieuvriendelijke manier, met een perfect resultaat.

Lees meer