Reflecterende t-shirts

Tijdens werkzaamheden aan wegen en sporen is het dragen van hoge zichtbaarheid kleding verreist. Bekijk ons assortiment die bestaat uit fluor gele -en oranje reflecterende shirts.

Werkshirts voor spoor -en wegenbouw

Ben je opzoek naar kleding die de bedrijfskleuren van jouw bedrijf uitstraalt? Dan ben je hier aan het goede adres. Wij hebben de kleuren geel -en oranje in ons assortiment opgenomen. Mensen verschillen nogal in maten en daarom geven wij bij MW Bedrijfskleding advies op maat. Voor de maten XS, S, M, L, XL, 2Xl, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL en 7XL kun je hier terecht. Polyester en katoen zijn de materialen waardoor deze reflecterende werkshirts kwalitatief uitstekend maken.

Bedrijfskleding bedrukken wegenbouw

Kwaliteit is een vereiste bij MW Bedrijfskleding. Dit is de reden dat we nauw samenwerken met merken als Tricorp, Jobman en Mascot om jou kwaliteit te bieden. Speciaal voor wegenbouwers en medewerkers langs het spoor hebben wij een samenwerking met verschillende merken, zodat we jouw personeel gepaste kleding kunnen leveren. Bedrijfskleding is het visitekaartje van je bedrijf. Zorg er dan voor dat je kleding dat uitstraalt door je logo te laten drukken of borduren. De reflecterende t-shirts zijn uitstekend te combineren met onze hoge zichtbaarheid kleding. Kom naar onze showroom voor advies met een bakje koffie of maak een afspraak met één van onze adviseurs.

Lees meer