Projob Werkkleding

Op zoek naar professionele werkkleding met een aangename prijs/kwaliteitsverhouding? Ontdek de prachtige Prio-collectie werkkleding van Projob.

Veilig en comfortabel aan het werk met Projob

Projob is van oorsprong een Zweeds merk in werkkleding voor verschillende branches. Zo levert Projob kleding voor de bouw, transport, service, industrie, keuken en restaurant. De kleding van Projob bestaat uit katoen en polyester en heeft een hoog draagcomfort. Tijdens zware werkzaamheden is het fijn als de kleding comfortabel zit en slijtvast is. Hier heeft Projob op ingespeeld en staat bekend om de goede prijs/kwaliteitverhouding.

Aangenaam herkenbaar met Projob

Door verschillende items van Projob met elkaar te combineren zorg je voor een uniforme uitstraling op de werkvloer. Met het bedrukken/borduren van je eigen logo op de werkkleding zorg je voor nog meer herkenbaarheid. In onze eigen druk -en borduurstudio realiseren we deze dienst naar de wensen van de klant. Ben je nieuwsgierig hoe dit in zijn werk gaat? Kom gerust even langs in onze showroom aan de Kaptyenlaan 5 in Leek.


Lees meer