Privacyverklaring

Bij het gebruiken van onze website en het bekijken van onze producten en diensten die op de website te vinden zijn, laat je gegevens bij ons achter. Bovendien laat de website een aantal soorten cookies op je computer achter. Die worden gebruikt om de website beter te laten werken op jouw apparaat.

Hieronder kun je lezen welke gegevens wij van jou kunnen verzamelen, waarom wij deze gegevens verzamelen en wat wij met die gegevens doen. Ook kun je lezen welke cookies we gebruiken en waarom. Dit statement gaat over onze hele website: het geldt dus voor bezoekers, maar ook wanneer je je aanmeldt voor een nieuwsbrief of een contactformulier invult.

Cookies
Om deze website beter en sneller te laten functioneren en om deze te kunnen afstemmen op jouw persoonlijke voorkeuren, worden bepaalde gegevens verzameld door het gebruik van deze website. Deze informatie kan verzameld worden door gebruik te maken van cookies. Dit zijn kleine tekstbestanden die door de bezochte webpagina automatisch op je computer worden geplaatst. Je kunt het gebruik van ‘cookies’ via de instellingen van je browser uitschakelen. Dit leidt echter tot een minder goede werking van deze website. Ook derde partijen kunnen cookies plaatsen en internetgedrag volgen.

Google Analytics
Wij maken gebruik van Google Analytics-cookies. Echter alleen voor analytische doeleinden. Je IP-adres wordt hierbij gemaskeerd. Wij delen verder geen gegevens met Google en maken ook geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met deze Google Analytics-cookies. Dit is ook vastgelegd in een verwerkersovereenkomst welke wij met Google hebben gesloten.

Verzameling van gegevens
Als je gebruik maakt van deze website, dan laat je soms persoonsgegevens bij ons achter. Je laat op de volgende manieren je gegevens bij ons achter door te navigatie door de website en het invullen van formulieren.

Doeleinden
Wij bewaren en verwerken je gegevens voor verschillende doelen, zoals het verzamelen en analyseren van statistieken om de website te optimaliseren en het leveren van de producten en diensten die je van ons afneemt. Ook voor het afwikkelen van betalingen en het opbouwen van een contacthistorie bewaren en verwerken wij je gegevens.

Beveiliging van gegevens
Je gegevens worden veilig opgeslagen en verzonden. Wie niets met jouw gegevens te maken heeft, kan er simpelweg niet bij. MW Bedrijfskleding streeft ernaar je gegevens met de meest recente beveiligingstechnieken en versleutelingsmethoden op te slaan en te verzenden.

Publicatie
Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Wij zullen nooit jouw gegevens publiceren of verkopen aan andere partijen.

Derde ontvangers
Wij zullen jouw persoonsgegevens niet zomaar aan derden verstrekken, tenzij dit volgens de wet verplicht is. Wij geven jouw informatie alleen ter beschikking aan bedrijven die worden betrokken bij de uitvoering van onze diensten. Dit kan bijvoorbeeld een bedrijf zijn dat betrokken is bij de betaling en financiële afhandeling van jouw order of de bezorgdienst die je order aflevert. Dit zijn geen ´derde ontvangers´ maar verwerkers. Onze werknemers, verwerkers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens en de inhoud van deze privacyverklaring te respecteren.

Bewaartermijn
We bewaren persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk.

Contact, mailing en/of reclame
Wij bieden via de website de mogelijkheid om vragen te stellen via verschillende kanalen, zoals: telefoon, e-mail, chat en social media. Je kiest zelf welke gegevens u daarbij verstrekt. De gegevens die je ons toestuurt, worden bewaard zolang dit nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling van je vraag. Daarnaast kunnen wij na toestemming op websites van derden en onze nieuwsbrief jou op de hoogte brengen van acties, aanbiedingen en campagnes van MW Bedrijfskleding. Iedere nieuwsbrief bevat een link om je af te melden. Mocht je toch mail of ongewenste reclame ontvangen dan kan je altijd aangeven dat je niet meer wilt dat wij contact met je opnemen. Aan het afmelden zijn nooit kosten verbonden.

Jonger dan 16 jaar
Als je minderjarig bent, dus jonger dan 16 jaar, mag je alleen toestemming geven voor het verwerken van je persoonsgegevens met toestemming van één van je ouders of wettelijke voogd. Het is dan belangrijk dat je ouder(s) of je voogd dit statement leest. Zij kunnen ook de rechten uitoefenen die je hebt met betrekking tot de persoonsgegevens die je bij ons achterlaat, zoals het recht om je te verzetten tegen de (verdere) verwerking van je persoonsgegevens of het recht op inzage in en correctie van je gegevens.

Wijzigingen van de privacyverklaring
Het kan voorkomen dat wij de privacyverklaring moeten aanpassen door nieuwe regels en wetgevingen.

Laatste wijziging: 23-05-2018

Inzage, wijzigen en verwijderen van persoonsgegevens
Wil je graag je persoonsgegevens inzien, wijzigen of verwijderen? Geen probleem! Neem contact op via info@mwbedrijfskleding.nl om een verzoek te doen om jouw gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Om misbruik te voorkomen kunnen wij vragen om een identificatie. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, moet een kopie van het cookie meegestuurd worden. De cookies kan je terugvinden in de instellingen van je internetbrowser. Kloppen de gegevens niet? Neem dan contact op met een verzoek om de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen.

Autoriteit Persoonsgegevens
Mocht je het niet helemaal eens zijn over onze verwerking van jouw persoonsgegevens? Dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Hiervoor kan je contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
MW Bedrijfskleding B.V.
Kapteynlaan 5
9351 VG Leek
info@mwbedrijfskleding.nl
0594 518 738

Heb je vragen over onze bedrijfskleding, onze openingstijden of over een andere onderwerp? Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs via onderstaand contactformulier. Wij streven erna om binnen 1 werkdag te reageren.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je vragen over onze bedrijfskleding, onze openingstijden of over een andere onderwerp? Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs via onderstaand contactformulier. Wij streven erna om binnen 1 werkdag te reageren.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.