Vijf redenen waarom promotionele kleding het beste eindejaarsgeschenk is

Steeds meer bedrijven, merken en evenementen kiezen voor promotionele bedrijfskleding, en dat is niet voor niets! Het dragen van promotionele kleding biedt velen voordelen. Goed voor de dag komen begint bij de kleding van het personeel. In deze blog worden de 5 grootste voordelen van het dragen van promotionele bedrijfskleding genoemd.

1. Jouw personeel is aangenaam herkenbaar

Het dragen van promotionele bedrijfskleding maakt jou als bedrijf, merk of evenement aangenaam herkenbaar. Vooral wanneer het personeel herkenbaar moet zijn voor de consument. Denk aan het vermarkten van jouw merk of bedrijf, de introductie van een nieuw product of een personeelsuitje. Of je nou gaat bedrukken of borduren, je draagt altijd bedrijfskleding dat uniek is.

2. Goed uitziende bedrijfskleding draagt bij aan een goed imago

Wanneer het personeel promotionele bedrijfskleding draagt zal dit zorgen voor een professionele uitstraling van het bedrijf, merk of evenement. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het merk sterk naar voren komt. Dit kan gedaan worden door in de kleding een duidelijke en originele huisstijl te gebruiken. Hoe sterker de kleding naar voren komt, hoe sterker het bedrijfsimago zal worden.

3. “Creëer een wij gevoel” met promotionele kleding

Naast het aangenaam herkenbaar zijn voor de consument en het uitstralen van een goed imago biedt promo bedrijfskleding als voordeel dat iedereen op de werkplek een gevoel krijgt van gemeenschappelijkheid en verbondenheid met het bedrijf. Een soort “wij gevoel” dat bijdraagt tot de resultaten van het team.

4. Gratis reclame dankzij promotionele bedrijfskleding

Het dragen van promotionele bedrijfskleding geeft de mogelijkheid om “gratis” reclame mogelijk te maken. Doordat de bezoekers de kleding te zien krijgen en misschien wel foto’s maken blijven zij het bedrijf, merk of evenement beter onthouden. Dit kan zorgen voor positieve mond-tot-mond reclame en is er de kans dat zij de gemaakte foto’s delen op social media.

5. Promotionele bedrijfskleding is belasting aftrekbaar

Het aanschaffen van promotionele bedrijfskleding kan als fiscale aftrekpost worden opgevoerd. Om van deze mogelijkheid gebruik te maken zijn er wel voorwaarden verbonden. Deze voorwaarden zijn dat de kleding uitsluitend geschikt moet zijn om tijdens de werkzaamheden te dragen en uiterlijke kenmerken heeft, zodat de kleding alleen tijdens de werkzaamheden gedragen kan worden. Als laatste voorwaarde om de BTW aftrekbaar te maken van de kleding is een dat het logo minimaal 70cm2 moet zijn (totaal) en dat het verwijst naar het bedrijf, merk of evenement. Het logo mag opgesplitst worden.

Promotionele bedrijfskleding laten bedrukken of borduren

Ben jij op zoek naar een origineel eindejaarsgeschenk voor jouw medewerkers? Doe eens gek en ga voor een gave functionele vest, trui, jas of muts met jouw bedrijfslogo! De Essentials collectie van Printer is leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen! Alle items zijn verkrijgbaar in 7 herkenbare kleuren. MW Bedrijfskleding is één van de weinige leveranciers van bedrijfs- en promotionele kleding met een eigen borduurstudio. Ook voor het borduren van bedrijfskleding geldt bij ons dus dat we staan voor de hoogst mogelijke kwaliteit! Omdat wij het borduren van bedrijfskleding zelf doen, zijn we flexibel en hebben we permanente bewaking op de kwaliteit van het borduren van logo’s.

Heb je vragen over onze bedrijfskleding, onze openingstijden of over een andere onderwerp? Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs via onderstaand contactformulier. Wij streven erna om binnen 1 werkdag te reageren.

Heb je vragen over onze bedrijfskleding, onze openingstijden of over een andere onderwerp? Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs via onderstaand contactformulier. Wij streven erna om binnen 1 werkdag te reageren.