POCO Bedrijfskleding

POCO heeft een uniek concept waarbij u al vanaf 3 stuks per model uw eigen bedrijfskleding kan samenstellen. Zo past onze bedrijfskleding in elke bedrijfsformule. Simpel gezegd kiest u bij ons de gewenste stoffen, kleuren en modellen uit, zodat u een mooie, trendy outfit creëert welke perfect past binnen uw onderneming. POCO Bedrijfskleding staat bekend om de vlotte en trendy kleding, met grote keuze uit zeer hoogwaardige stoffen. Onze maatboog is zeer groot zodat wij iedereen binnen uw onderneming kunnen aankleden.

Horecakleding

POCO heeft meer dan 30 jaar ervaring met het produceren van horecakleding. Hierdoor weet POCO welke eisen er aan deze, veelal representatieve bedrijfskleding, gesteld worden qua duurzaamheid en bewegingsvrijheid. POCO Bedrijfskleding heeft hiervoor o.a. speciale stoffen laten ontwikkelen welke stretch bevatten voor een optimale bewegingsvrijheid, tegelijkertijd toch zeer duurzaam zijn en bovendien op 95 graden gewassen kunnen worden.

Kokskleding

POCO levert al jaren een uitgebreid assortiment kokskleding of bedieningsbuizen. Met name bij kokskleding is het van groot belang dat de kleding tegen het wassen op hogere temperaturen bestand is. We produceren kokskleding in vele modernen kleuren en stoffen, zelfs bijv. in dezelfde stoffen als de blouses of sloven van de bediening.

Verswinkels 

POCO Bedrijfskleding heeft een jarenlange ervaring in de verswinkelbranche en levert kleding aan o.a: bakkers, slagers, delicatessen, poeliers, vishandel, supermarkten, enz. Niet alleen is bedrijfskleding een essentieel onderdeel van de presentatie van uw bedrijf, maar het moet ook duurzaam zijn en in de uitstraling van uw winkel passen. Doordat u bij POCO zelf uw bedrijfskleding samenstelt past deze zeker in uw bedrijfsformule.

Kapperskleding

Ook voor de kappersbranche heeft POCO een uitgebreide kledinglijn in het assortiment. De kapperskleding is gemaakt van een unieke stof die bestand is tegen alle kapperschemicaliën. De kledinglijn met o.a. uit blouses, schorten en sloven zijn volledig naar eigen huisstijl aan te passen. Daarnaast is de unieke stof ook zeer geschikt voor wellness bedrijven als schoonheidssalons, sauna’s en nagelspecialisten.

Representatieve kleding

Representatieve kleding is vrij makkelijk in een winkel te kopen. Echter aan representatieve kleding waarin gewerkt wordt, worden een aantal extra eisen gesteld zoals duurzaamheid, bewegingsruimte, wasbaarheid, naleverbaar zijn, grote maatrange etc. Deze eigenschappen zijn niet makkelijk in representatieve kleding terug te vinden. Hiervoor heeft u een specialist nodig. POCO Bedrijfskleding is zo’n specialist op het gebied van kostuums, maatpakken, mantelpakjes, blazers, colberts, pantalons en een zeer groot assortiment aan representatieve blouses en overhemden.

Schoolkleding

Zo leveren wij beroepsopleidingen kleding aan  o.a. horeca- en koksopleidingen, kappersopledingen en uiterlijke verzorging. Wij verzorgen het gehele pakket, van kostuum, shirt, sloof voor de horeca tot aan badstof pakket voor uiterlijke verzorging. In samenwerking met de school ontwerpen we modellen en zoeken we geschikte stoffen uit.

Downloads