Maatschappelijk betrokken

Wij vinden dat ook ondernemers een belangrijke plek hebben binnen de maatschappij. Bij MW Bedrijfskleding nemen we deze sociale rol serieus. Door een weloverwogen manier van werken en door initiatieven van derden te ondersteunen, kan iedereen zijn steentje bijdragen. We voelen ons betrokken bij de gemeenschap. En dat laten we onder andere zien als sponsor van de lokale voetbalvereniging, door bij te dragen aan diverse publieksevenementen en door het steunen van diverse initiatieven.

Sponsor V.V. Roden

Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan de maatschappij. Wij vinden het prachtig om te zien dat vrijwilligers zich inzetten om het sportveld in Roden tiptop eruit te laten zien. Daarom zijn wij sponsor geworden van voetbalvereniging Roden. MW Bedrijfskleding mag zich sinds voetbalseizoen 2018/2019 sponsor van deze club noemen.

11Smeester | Elfstedenhal Leeuwarden

Schaatsen, ijshockey, curling en kunstrijden: in De Elfstedenhal in Leeuwarden staat elk seizoen garant voor een sportieve dosis winterpret. Dag in dag uit zorgen de ijsmeesters ervoor dat het ijs van opperbeste kwaliteit is. Dat doen ze in door ons gesponsorde softshell-jassen. We geven die harde werkers graag een beetje extra warmte.

Stadion Feijenoord | Horeca

Wij lopen over van clubliefde voor FC Groningen, de trots van het noorden. Maar we dragen de crew van Stadion Feijenoord ook een warm hart toe. Dat doen we bijna letterlijk: de crew van de publiekscatering in het stadion is aangenaam herkenbaar in outfits van MW Bedrijfskleding.

Publieksevenementen | Sponsoring

Kanaalpop in Zuidhorn is het leukste festival langs het kanaal. Met live muziek, lekker eten en volop vermaak voor jong en oud. Wij houden zelf ook wel van een feestje. Daarom zijn we samen met een aantal andere regionale ondernemers trouwe ambassadeur van dit festival.

MW Bedrijfskleding Turntoernooi

TurnGroep Noord organiseert in samenwerking met het KNGU een turntoernooi. En niet zomaar een toernooi. Nee, het MW Bedrijfskleding Turntoernooi. Twee dagen lang turnen op hoogniveau in Sportcentrum De Hullen in Roden.

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.