Maatschappelijk betrokken

Wij vinden dat ook ondernemers een belangrijke plek hebben binnen de maatschappij. Bij MW Bedrijfskleding nemen we deze sociale rol serieus. Door een weloverwogen manier van werken en door initiatieven van derden te ondersteunen, kan iedereen zijn steentje bijdragen. We voelen ons betrokken bij de gemeenschap. En dat laten we onder andere zien als hoofdsponsor van de lokale voetbalvereniging, door bij te dragen aan diverse publieksevenementen en door het steunen van diverse initiatieven.

Hoofdsponsor VEV ‘67

Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan de maatschappij in onze vestigingsplaats Leek. Daarom zijn wij al een aantal jaren trouwe sponsor van voetbalvereniging VEV '67. MW Bedrijfskleding mag zich sinds voetbalseizoen 2015/2016 hoofdsponsor van de club noemen.

11Smeester | Elfstedenhal Leeuwarden

Schaatsen, ijshockey, curling en kunstrijden: in De Elfstedenhal in Leeuwarden staat elk seizoen garant voor een sportieve dosis winterpret. Dag in dag uit zorgen de ijsmeesters ervoor dat het ijs van opperbeste kwaliteit is. Dat doen ze in door ons gesponsorde softshell-jassen. We geven die harde werkers graag een beetje extra warmte.

Stadion Feijenoord | Horeca

Wij lopen over van clubliefde voor FC Groningen, de trots van het noorden. Maar we dragen de crew van Stadion Feijenoord ook een warm hart toe. Dat doen we bijna letterlijk: de crew van de publiekscatering in het stadion is aangenaam herkenbaar in outfits van MW Bedrijfskleding.

Publieksevenementen | Sponsoring

Kanaalpop in Zuidhorn is het leukste festival langs het kanaal. Met live muziek, lekker eten en volop vermaak voor jong en oud. Wij houden zelf ook wel van een feestje. Daarom zijn we samen met een aantal andere regionale ondernemers trouwe ambassadeur van dit festival.

MW Bedrijfskleding Turntoernooi

TurnGroep Noord organiseert in samenwerking met het KNGU een turntoernooi. En niet zomaar een toernooi. Nee, het MW Bedrijfskleding Turntoernooi. Twee dagen lang turnen op hoogniveau in Sportcentrum De Hullen in Roden.

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

Heb je vragen over onze bedrijfskleding, onze openingstijden of over een andere onderwerp? Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs via onderstaand contactformulier. Wij streven erna om binnen 1 werkdag te reageren.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.