Over ons

Aangenaam. Wij zijn MW Bedrijfskleding, expert op het gebied van bedrijfskleding en promotioneel textiel. Wij werken met passie en de focus op kwaliteit; dit is ons DNA. Verwacht bij ons geen dertien-in-een-dozijn-oplossingen. Wij gaan voor een persoonlijke aanpak en advies op maat. De klant staat dan ook altijd centraal bij MW Bedrijfskleding in Leek.

Met een enthousiast team van medewerkers bedienen wij meer dan 6000 klanten. Dat varieert van zzp’ers, het midden- en klein bedrijf en grotere corporate klanten verspreid over heel Nederland. Onze relaties zijn onze ambassadeurs.

Ons verhaal
Wat in 2000 begon vanuit het woonhuis van oprichter Michel Wiersema in Tolbert, groeide al gauw uit tot een succesvolle onderneming. Door de snelle groei en het ontstane ruimtegebrek verhuisde MW Bedrijfskleding meerdere keren. Op dit moment is Leek onze standplaats. Hier vind je ons mooie pand met een showroom van 1600 m2 en onze eigen borduur– en drukstudio.

Kom kennismaken!

Wil je graag meer informatie over professionele werkkleding voor jouw bedrijf? Vraag het één van onze adviseurs. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 08.30 tot 17.30 uur via 0594 518738, info@mwbedrijfskleding.nl of onze livechat. In overleg kan een afspraak buiten kantooruren ook.

1600 m2 showroom

Ben jij nieuwsgierig naar wat wij allemaal te bieden hebben? Je bent van harte welkom in onze 1600 m2 grote showroom in Leek. Hier vind je verschillende ingerichte ruimtes met de laatste trends en nieuwste collectie bedrijfskleding voor iedere beroepsgroep. Onze showroom is open op werkdagen van 8.30 uur tot 17.30 uur. Liever buiten werktijd? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs.

Meer informatie

Maatschappelijk betrokken

Wij vinden dat ook ondernemers een belangrijke plek hebben binnen de maatschappij. Daarom zijn wij maatschappelijk betrokken bij diverse clubs en verenigingen. MW Bedrijfskleding is trotste hoofdsponsor van de lokale voetbalvereniging en steunt daarnaast diverse publieksevenementen en initiatieven.

Meer informatie