Beroepsopleidingen

Leerling-kok, stagiair in een hotelof automonteur in opleiding? Ook als je nog lerende bent, wil je goed voor de dag komen. Professioneel en herkenbaar. Daarbij zijn er vaak voorschriften voor beroepsopleidingen kleding. Daarom zijn wij er ook voor jou als student. En geen zorgen, wij snappen dat jij vooral druk bent met leren. Het doorpassen van de kleding doen we daarom ter plekke. Jouw eigen kledingpakket ontvang je vervolgens op school. Easypeasy!

Chef-kok of Bakker

Voor diverse mbo-opleidingen verzorgt MW Bedrijfskleding jaarlijks kleding voor de betreffende leerlingen. De aankomende chef-koks en bakkers passen de kleding op school door. Wij leveren vervolgens bij aanvang van de opleiding de kledingpakketten (per leerling) op school.

Kapper en wellness

Ook voor kappersopleidingen leveren wij trendy en moderne kleding zoals schorten, sloven en blousen. Naast kappersopleidingen is de kleding ook geschikt voor wellness opleidingen, zoals schoonheidsspecialiste en pedicure. Leerlingen krijgen een eigen kledingpakket voor aanvang van de opleiding op school geleverd.

Horeca en toerisme

Wij hebben al vele honderden leerlingen van horeca- en toerisme-instituten in Nederland aangekleed. Van keuken en bediening tot management en reisleiding. Voor al deze opleidingen hebben een passend pakket kleding, voor zowel dames als heren. Deze leerlingen passen de kleding op school door en krijgen ook daar, bij aanvang van de opleiding, hun eigen kledingpakket van ons.

Uniformberoepen

Veel leerlingen die een opleiding uniformberoepen doen, worden door MW Bedrijfskleding gekleed. Kleding voor de opleidingen tot beveiliger, coördinator beveiliging en handhaver toezicht en veiligheid worden op school doorgepast. Wij leveren de kledingpakketten daarna bij aanvang van de opleiding (per leerling) op school.

Wij werken voor

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief