Shop-in-shops met ruime keuze aan bedrijfskleding

Eigen borduur- en drukstudio

Grootste showroom van Noord-Nederland

Advies op maat

Ontmoet ons team: Dennis

MW Bedrijfskleding Dennis Team Virena

Ontmoet het team van MW Bedrijfskleding. Een club mensen waar we trots op zijn. Maak kennis met Dennis, onze enthousiaste sales!

Waarom is bedrijfskleding belangrijk?

“Bedrijfskleding is voor de herkenbaarheid en uniformiteit van je personeel belangrijk. Daarnaast is het goed voor de reclame en promotie van je bedrijf. Het personeel gaat prettig naar hun werk in aangenaam herkenbare bedrijfskleding. Ook draagt werkkleding bij aan de veiligheid.” 

Aan welke normen moet bedrijfskleding volgens jou aan voldoen?

“De kwaliteit van bedrijfskleding is voor mij het belangrijkste. De kleding moet langere tijd meegaan en voorzien zijn van de juiste comfort passend bij de werkzaamheden.” 

Wat zijn de laatste trends op het gebied van bedrijfskleding?

“In het algemeen zie je dat onze branche steeds hipper wordt en meegaat in de trends die je in de retail ziet. Bij kleding in de horeca zie je vooral dat zand en olijfgroen terugkomt. Ik verwacht in de toekomst dat bedrijfskleding steeds meer een moderne fit krijgt. Veel representatieve en promotionele bedrijfskleding zou ik naast mijn werk ook willen dragen.” 

Wat is je favoriete merk en waarom?

“Ik verkoop graag Santino, omdat het kwalitatieve goede kleding is voor een goede prijs. Ik pak hier graag de basics die ik voor verschillende branches inzet. Als ik kijk naar werkkleding, dan verkoop ik graag Mascot Workwear. Zij hebben de hoogste kwaliteit in de markt en een moderne lijn in werkkleding. Op het gebied van horeca kleding pak ik vaak Le Nouveau Chef.” 

Waar ben je trots op?

“Sinds oktober 2021 ben ik werkzaam bij MW Bedrijfskleding. We hebben in korte tijd samen veel bereikt en veel klanten voorzien van nieuwe bedrijfskleding met logo.Ik hou ervan om gelijk met de ondernemer aan tafel te zitten en mee te kijken binnen het bedrijf. Ik kijk waar de kleding gebruikt wordt en geef op basis hiervan mijn advies welke kleding past binnen de organisatie.” 

Waarom MW Bedrijfskleding?

Persoonlijke aanpak op een hoog servicegericht niveau is de kracht van MW Bedrijfskleding. We denken mee met de klant. Daarom kijken wij graag achter de schermen bij een bedrijf. Binnen de bedrijfskledingbranche heb je niet veel bedrijven die zo groot zijn als MW. We kunnen van kleine tot grote klanten bedienen. Daarbij maken wij onderscheid in onze service en we hebben een eigen borduur- en bedrukstudio in het pand zitten.” 

Is het tijd voor nieuwe bedrijfskleding en wil je passend advies van Dennis? Maak dan een afspraak!

MW Bedrijfskleding Esther Team

Bekijk alle bedrijfskleding in onze showroom

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding en werkkledij. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.