Showroom

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben. En wij leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek. Op een oppervlakte van 1600 m2 vind je verschillende ingerichte ruimtes met de laatste trends en nieuwste collectie bedrijfskleding voor iedere beroepsgroep. Kom je ook langs voor een kopje koffie of advies op maat?

Afspraak maken

 

Virtuele showroom

We zijn trots op onze mooie showroom. We laten je dan ook graag binnen kijken in deze video. Laat je inspireren door onze verschillende werelden. Van werkkleding en horeca tot promotioneel. We laten je elk hoekje zien en nodigen je daarna graag uit in ons Grand Café MW.

Wil je de showroom liever in het echt ontdekken? Dat begrijpen we wel. Je bent van harte welkom, de koffie staat altijd klaar.

Kom kennismaken met Rene

De wereld draait door. 24/7. Dat begrijpen we heel goed bij MW Bedrijfskleding. Onze showroom in Leek is standaard op werkdagen geopend van 8.30 uur tot 17.30 uur. Past dat niet in je agenda? Bel dan gerust voor een afspraak buiten kantoortijd.

Craft Sport Store

Craft is een merk dat perfect past bij het DNA van MW Bedrijfskleding. We hebben niet voor niets een prachtige Craft Sport Store in onze showroom. De collectie van Craft is gemaakt door (top) sporters voor sporters. Kwaliteit is een understatement, het moet namelijk altijd beter. Nieuwe producten worden uitvoerig getest door de eigen medewerkers, het moet tenslotte (top) zitten.

Bekijk in onze showroom de collectie van Craft die uit liefde voor sport is ontstaan.

Grand Café MW sinds 2004

In onze showroom hebben we ruimte gemaakt voor ons eigen Grand Café (sinds 2004). Een rustpunt in de soms drukke dagen. Het is een gastvrije ontmoetingsplek voor collega's en relaties.

We schenken hier trouwens het perfecte Segafredo kopje koffie. Zie je, onze aandacht voor kwaliteit vind je overal terug.

Wij werken voor