MW Bedrijfskleding

Aangenaam. Wij zijn MW Bedrijfskleding, expert op het gebied van bedrijfskleding en promotioneel textiel. Wij werken met passie en de focus op kwaliteit; dit is ons DNA. Verwacht bij ons geen dertien-in-een-dozijn-oplossingen. Wij gaan voor een persoonlijke aanpak en advies op maat. De klant staat dan ook altijd centraal bij MW Bedrijfskleding Leek.

Met een enthousiast team van achttien medewerkers bedienen wij meer dan 5000 klanten. Dat varieert van zzp’ers, het midden- en klein bedrijf en grotere corporate klanten verspreid over heel Nederland. Onze relaties zijn onze ambassadeurs.

Ons verhaal
Wat in 2000 begon vanuit het woonhuis van oprichter Michel Wiersema in Tolbert, groeide al gauw uit tot een succesvolle onderneming. Door de snelle groei en het ontstane ruimtegebrek verhuisde MW Bedrijfskleding meerdere keren. Op dit moment is Leek onze standplaats. Hier vind je ons mooie pand met een showroom van 1600 m2 en onze eigen borduur– en drukstudio.

Eigen borduurstudio

Wij hebben wat controle issues als het gaat om kwaliteit. Daarom doen we een deel van de productie zelf. In ons eigen borduuratelier kunnen we het productieproces mooi in de gaten houden. Je begrijpt, we doen echt alles voor die kwaliteit.

Gek op maatwerk

Heb je zelf een leuk, bijzonder of misschien zelfs ludiek idee? Wij zijn gek op maatwerk. En even eerlijk, dat is ook onze specialiteit. Wij zoeken altijd naar vernieuwende en creatieve oplossingen. Alles om jouw wens uit te laten komen. Hoe we dat doen? Met een custom made ontwerp. Helemaal speciaal voor jou.

Kwaliteit boven alles

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Kwaliteit staat voorop. Het is één van de redenen waarom we alle belangrijke bedrijfsprocessen in eigen beheer hebben. We houden de boel scherp in de gaten met onze eigen strenge kwaliteitscontroles.

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief