Mascot werkkleding

De doordachte ontwerpen van Mascot Workwear zijn speciaal afgestemd en gericht op jouw werksituatie. De kleding is zo ontworpen dat er ruimte is voor al je bewegingen, maar tegelijkertijd sluit de kleding nauw aan op plaatsen waar jij ondersteuning nodig hebt.

Werkjassen

Parka jassen, bomberjassen en casual werkjassen. Alles is mogelijk dankzij het ruime assortiment werkjassen van Mascot. De jassen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren.


Meer informatie

Vesten

Stoere vesten met of zonder capuchon en met of zonder jassen? Mascot Workwear heeft voor iedere klus een de perfecte werkvest. De keuze is reuze!


Meer informatie

Bodywarmers

Wanneer een jas te warm is en een t-shirt te koud kan je altijd terugvallen op de bodywarmer. De bodywarmers zijn voorzien van meerdere jaszakken.


Meer informatie

Werkbroeken

Een werkbroek moet van hoge kwaliteit zijn. Daarom raden wij altijd de werkbroeken van Mascot Workwear aan! De broeken hebben perfecte pasvormen.


Meer informatie

Werktruien

Warme stoere werktruien in meerdere kleuren en pasvormen. Dankzij Mascot Workwear hebben wij altijd een werktrui die bij de huisstijl van jouw bedrijf past.


Meer informatie

Polo's

Liever een nette polo in de kleur van de huisstijl van jouw bouw- of installatiebedrijf? Mascot Workwear heeft polo's in tal van kleuren en pasvormen in het assortiment.


Meer informatie

T-shirt

T-shirts mogen niet ontbreken als het gaat om werkkleding. Mascot Workwear biedt perfect aansluitende t-shirts van hoogwaardige kwaliteit.


Meer informatie

Monteur overalls

Van de installatie monteur tot de automonteur. Een werkoverall is ideaal en biedt voldoende opbergruimte om alle gereedschappen dicht bij de hand te hebben.


Meer informatie

Hoge zichtbaarheidskleding

Voor werkzaamheden langs de weg of op grote bouwlocaties zijn hoge zichtsbaarheidskleding een must. Mascot heeft alle kleding in huis om aan alle eisen te voldoen.


Meer informatie

Veiligheidsschoenen

Ook voor veiligheidsschoenen kan je terecht bij Mascot Workwear en MW Bedrijfskleding. De professionele werkschoenen voldoen aan alle normen en eisen.

Ruimte voor uw gereedschap

Alle juiste zakken voor uw werksituatie. Voldoende ruimte en slimme ergonomie zodat u niet gehinderd wordt in uw bewegingen, ook niet met 2 kilo gereedschap in uw zakken. U heeft altijd ruime keuze in maten en beenlengte. Dit betekent dat bijvoorbeeld de kniezakken bij knielende werkzaamheden altijd perfect op hun plaats blijven zitten.

Mascot Workwerar is getest om te werken

Het is niet alleen maar een slogan; het is de belangrijkste bedrijfswaarde bij MASCOT werkkleding. Het is de manier waarop ze werken en de manier waarop ze de dingen strategisch beoordelen. Achter deze slogan gaan twee hoofdprincipes: ten eerste, om dingen zorgvuldig en correct te doen op basis van een bewezen begrip en ten tweede om een sterke focus te hebben op hoe de oplossing relevant is en gemakkelijk toe te passen is op de doelgroep. In de praktijk is deze bedrijfswaarde terug te vinden in alle gebieden van de MASCOT bedrijfskleding.

Niet zomaar een stof voor de kleding van MASCOT

Wanneer MASCOT stoffen kiest en selecteert, gebeurt dit op basis van een aantal fysieke en chemische tests die worden uitgevoerd op verschillende gestandaardiseerde machines in de eigen laboratoria van MASCOT in zowel Denemarken als Vietnam. Het is om de kwaliteit van bijvoorbeeld de slijtvastheid, duurzaamheid en treksterkte van de producten, de zuiverheid van de kleur, de krimp, de stabiliteit van de afmeting en het gewicht te garanderen.

Maatschappelijk verantwoorde werkkleding voor jou, van Mascot

Je werkkleding moet veilig, slijtvast en met de beste bewegingsvrijheid zijn. Het moet ook jouw beroep, werkomgeving en je individuele stijl zijn. Bij MASCOT kun je kiezen uit 600 producten, 23 verschillende kleuren en talloze maten per product. Van top tot teen en voor alle seizoenen. Het kan lastig zijn om er zeker van te zijn dat de producten die je kiest in een fatsoenlijke werkomgeving worden vervaardigd. Maar niet met MASCOT werkkleding. De overgrote meerderheid van de MASCOT bedrijfskleding worden vervaardigd in de CSR-gecertificeerde fabrieken in Vietnam en Laos. Ze garanderen goede arbeidsomstandigheden – en maatschappelijk verantwoorde werkkleding.