James Harvest Sportswear

De James Harvest Sportswear Collectie is gebaseerd op Amerikaanse collegemode en wordt gekenmerkt door een hoge kwaliteit. Aan het ontwerp wordt bijzonder hard gewerkt. Zo blijven de kleren functioneel én in de mode. Uit ervaring blijkt dat bedrijven en organisaties die kwaliteit als een essentieel onderdeel van hun marktcommunicatie beschouwen, zeer vaak kiezen voor James Harvest Sportswear als leverancier van hun promotiekleding.

T-shirts en tops

Functioneel, modieus en gemaakt van de beste materialen. Als je kiest voor James Harvest, dan kies je voor hoge kwaliteit. Dit zal je terug zien en voelen in de sport t-shirts en tops vanuit de sportlijn van James Harvest.

Trainingstruien en sweaters

Hou je van sporten en hou je van kwaliteit? Dan is er eigenlijk geen betere dan James Harvest Sportswear. Bij MW Bedrijfskleding heb je grote keuze uit truien en sweaters om in te trainen en te sporten.

Jassen, fleecejackets en bodywarmers

Om de sportoutfit compleet te maken voor in de kou of buiten heeft James Harvest Sportswear ook jassen, jackets en bodywarmers. Net als alle andere producten zijn deze van hoge kwaliteit.

Sportpolo's

Polo's verdienen kwaliteit en met de polo's van James Harvest Sportswear wordt je verzekerd van kwaliteit. Bij MW Bedrijfskleding kunnen we de sportkleding ook bedrukken voor je.

Duurzame producten

De werknemers van James Harvest Sportswear geloven in klassiek design en kwaliteitsproducten, een concept dat nooit uit de mode gaat. Kwaliteit is een prima manier om langdurig gebruik en duurzame consumptie te garanderen. Het is van zeer groot belang dat alle producten veilig zijn en geen gevaarlijke stoffen bevatten. Alle leveranciers van James Harvest Sportswear moeten voldoen aan de vereisten in de Restricted Substance List. Deze vereisten zijn dan ook vaak strenger dan de toepasselijke wetgeving. Zo bent u er van verzekerd dat uw producten op een goede, maatschappelijk verantwoorde manier worden geproduceerd.