Helly Hansen Workwear

Helly Juell Hansen richtte het bedrijf in 1877 op en vanaf 1920 richtte Helly Hansen zich vervolgens op kleding met synthetische stoffen. Sindsdien behoord Helly Hansen tot de meest populaire fabrikanten van outdoor- en sportkleding. Na verloop van tijd werd het assortiment van Helly Hansen aanzienlijk uitgebreid en veroverde het op vele werkgebieden de markt.

Helly Hansen is bruikbaar in de zwaarste weersomstandigheden

De uitrustingen van Helly Hansen Workwear worden zelfs gebruikt door onderzoekers die expedities naar de Noordpool doen en ook door klimmers van de Mount Everest waren gekleed in kleding van Helly Hansen. Beleef je eigen avontuur en kies uit de veelzijdige Helly Hansen collectie die verkrijgbaar is bij MW Bedrijfskleding.

Verschillende collecties voor iedereen en elke werkomgeving

De Magni-collectie is de statement collectie die de grenzen verlegt van wat mogelijk is. Van het lichtgewicht Shell-jack tot 4-way stretch werkbroeken. Deze collectie zitten vol met unieke en technische kenmerken die hen van de rest scheiden. Slanke en eenvoudige ontwerplijnen en combinaties van stoffen is te vinden in de Chelsea Evolution collectie. Door 4-weg stretchmaterialen te combineren met een mix van katoen en polyester, heb je het beste van twee werelden: comfort en duurzaamheid. De Chelsea-collectie is de bouwsteen van de vaklieden. Aangeboden sinds 2009 en wordt vertrouwd door professionals over de hele wereld. De Aker collectie combineert functionaliteit en design. Kleurrijk en speels. Een collectie die aan al uw behoeften voldoet tijdens het werken. De kleuren en kleine popdetails zorgen voor een nieuwe look terwijl je dezelfde hoge kwaliteit behoudt.

Drie categorieën en normeringen van veiligheidskleding

Categorie 1 dekt het laagste niveau van persoonlijke beschermingsmiddelen. De gebruiker wordt verondersteld zelf de behoefte aan bescherming te beoordelen, en er is een beperkt risico op ernstige gevolgen van het niet gebruiken van geschikte bedrijfskleding. Categorie 2 omvat producten die bedoeld zijn om te worden gebruikt in omgevingen met risico op ernstige, maar niet fatale gevolgen (niet categorie 1 of 3). De producten moeten worden getest en gecertificeerd door een aangemelde instantie. Producten onder deze categorie zijn vlamvertragende kleding, kleding met bescherming tegen statische elektriciteit, hoge zichtbaarheid, zwemvesten en drijfhulpmiddelen. Categorie 3 heeft betrekking op producten en omgevingen waar de gebruiker kan worden blootgesteld aan levensgevaar of op gevaren die de gezondheid ernstig en onherstelbaar kunnen schaden.

Helly Hansen, innovatie sinds het jaar 1877

Vanuit een huis in Noorwegen heeft Helly Hansen gewerkt aan professionele apparatuur die mensen helpt om zich levend te voelen voor de laatste 140 jaar. In 1877, na vele jaren op zee, begon de Noorse kapitein Helly Juell Hansen en zijn vrouw, Maren Margarethe, aan het produceren van jassen, broeken, softshells en dekzeilen, gemaakt van grof linnen gedrenkt in lijnolie. Sindsdien leeft Helly Hansen voort. Tot op de dag van vandaag blijven ze uitrusting maken die vertrouwd wordt door professionals over de hele wereld. Helly Hansen werkkleding wordt ontwikkeld door de inzichten van de 55.000 professionals.

Kleding van Helly Hansen laten borduren of bedrukken

Bij MW Bedrijfskleding zijn we niet voor niks dé specialist in het maken van bedrijfskleding. Door de prachtige kledinglijn van Helly Hansen Workwear te combineren met jouw logo, tekst of opdruk laat je de werkkleding helemaal aansluiten met de huisstijl van jouw organisatie. Doordat wij een eigen borduuratelier en drukstudio in huis hebben kunnen wij jou verzekeren van een unieke collectie aan bedrijfskleding. Wil je nou de kleding in het echt zien, voelen, ruiken of zelfs proeven? Dat is mogelijk! Kom dan langs in onze 1600m2 showroom in Leek, in de provincie Groningen. Wil je liever dat wij bij jou langskomen? Dan komen wij gewoon langs op locatie met onze pas-bus.