ERIMA Sportswear

Of het nu gaat om teams, individuele sporters of recreanten – ERIMA Sportswear-producten staan voor design, functionaliteit en kwaliteit. Een optimale pasvorm en duurzaamheid van de artikelen, die verkrijgbaar zijn in een groot aantal maten voor zowel dames en heren als kinderen, is gegarandeerd.

Training T-shirts

T-shirts van Erima zitten als gegoten. Door de snits die met je mee bewegen hebben de sportshirts een unieke pasvorm.

Sporttruien

Materialen die functioneren en beschikbaar in veel verschillende kleuren. Met de mogelijkheid om de sportkleding te bedrukken bij MW Bedrijfskleding.

Jassen en vesten

Uitgebreid getest en met een perfecte afwerking. De jassen en vesten van Erima zijn een goeie keuze voor elke sport.

Sport Polo's

Erima heeft kwalitatieve polo's waar jij comfortabel in kan sporten. In deze sportpolo's ben jij gegarandeerd van de beste kwaliteit.

Sportbroeken

Sportbroeken moeten tegen een stootje kunnen. De broeken van Erima hebben de juiste naden, stabiliteit en bewegingsvrijheid.

Teamtenues

Sporten in teamverband zit in ons DNA. Volledige teamtenues van Erima zijn ook helemaal aan te passen aan jouw huisstijl.

Sporten in ERIMA? Dit is de beste keuze!

De sportkleding van ERIMA bevat Skin Protection. Dit houdt in dat de kleding prettig is voor de huid en ideaal is bij gevoeligheid voor allergieën. Ook is dit merk milieubewust en produceren ze de kleding van biologisch geteeld katoen. Hiernaast heeft de kleding een zonnereflector en uv-bescherming in één! De producten bieden optimale bescherming tegen verhitting door zonnestralen. Het textiel blijft voelbaar koeler waardoor het prestatievermogen automatisch wordt verhoogd.  Mede dankzij dit systeem is de kans op een transpiratiegeur zo veel mogelijk voorkomen. De kleding heeft een antibacteriële werking, is geurneutraal en hygiënisch. Alle kleding bevat een geïntergreerde uv-filter met een beschermingsfactor van 20 tot 25 graden. Door de Active Comfort  heeft de kleding een geweldige pasvorm en plakt niet op de huid dankzij de 3D-weefselstructuur.

Voor elke sporter is er wel iets moois

Ben je nou een echte voetballer of hou je meer van tennis? Toch meer een fanatieke handbalster of golfer? Geen probleem! Want ERIMA Sportswear is er voor iedereen. We kunnen ook jouw hele team voorzien van promotionele sportkleding. ERIMA heeft namelijk een ruime keuze aan kleuren, groot assortiment en beschikbaar in veel verschillende maten. Teamsport zit in ons bloed en ERIMA weet dat als geen anders. Kies een mooie outfit uit en wees er trots op.

Altijd dichtbij voor ERIMA Sportswear

Het succesverhaal van ERIMA begint in 1900, waar ze in Duitsland begonnen met een kleine sportkledingfabriek. Deze fabriek staat daar tot op deze dag aan toe nog steeds. Gelukkig hebben wij de kleding van ERIMA ook en hoef je niet helemaal naar Duitsland. MW bedrijfskleding zit in het hart van de drie provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Gelegen aan de A7 in Leek kan je ons gemakkelijk vinden.