ERIMA Sportswear

Of het nu gaat om teams, individuele sporters of recreanten – ERIMA Sportswear-producten staan voor design, functionaliteit en kwaliteit. Een optimale pasvorm en duurzaamheid van de artikelen, die verkrijgbaar zijn in een groot aantal maten voor zowel dames en heren als kinderen, is gegarandeerd.

Sporten in ERIMA? Dit is de beste keuze!

De sportkleding van ERIMA bevat Skin Protection. Dit houdt in dat de kleding prettig is voor de huid en ideaal is bij gevoeligheid voor allergieën. Ook is dit merk milieubewust en produceren ze de kleding van biologisch geteeld katoen.  

Hiernaast heeft de kleding een zonnereflector en uv-bescherming in één! De producten bieden optimale bescherming tegen verhitting door zonnestralen. Het textiel blijft voelbaar koeler waardoor het prestatievermogen automatisch wordt verhoogd.  Mede dankzij dit systeem is de kans op een transpiratiegeur zo veel mogelijk voorkomen. De kleding heeft een antibacteriële werking, is geurneutraal en hygiënisch. Alle kleding bevat een geïntergreerde uv-filter met een beschermingsfactor van 20 tot 25 graden.

Door de Active Comfort  heeft de kleding een geweldige pasvorm en plakt niet op de huid dankzij de 3D-weefselstructuur.

Downloads