Clique Bedrijfskleding

Clique kleding is afkomstig uit Zweden. Een land dat bekend staat om zijn kwaliteitsproducten. Dit merk is in die zin op en top Zweeds: Clique kenmerkt zich door stoere looks en een uitmuntende afwerking. In deze brede collectie bieden we u naast de mooiste herenkleding ook de leukste dames- en kinderkleding aan. Met Clique steekt u dus iedereen in de mooiste kleding! Mooie softshell jacks, prima fleecesweaters en goede T-shirts, verkrijgbaar in alle soorten en maten.

Truien

De perfecte combinatie tussen comfort en een trendy look. Met de truien van Clique heb jij het niet snel koud.

Polo's

Nette polo's met een ruime keus aan kleuren en maten zijn de mogelijkheden eindeloos.

T-shirts

Drie verschillende soorten t-shirts voor drie verschillende werkvelden. Zo kan jij kiezen uit Basic, Classic en Premium.

Blouses en overhemden

Moet je voor je bedrijfskleding juist formele of informele kleding hebben? Voor beide zijn de Clique blouses en overhemden geschikt.

Broeken

De onderkant is net zo belangrijk als de bovenkant. Kies uit een comfortabele stretch broek of functionele werkbroek.

Jassen en vesten

Uitstekend draagcomfort en optimale bescherming tegen wind en water vanuit elke hoek.

Trots van de promotionele kleding

Clique is hét merk als het gaat om promotionele kleding. De kracht van Clique kleding zit hem in de hoge kwaliteit kleding en toch heel basic te zijn. Geïnspireerd door de hedendaagse trends heeft Clique een breed assortiment opgebouwd in kleding, maar ook in accessoires. Ze hebben alles in huis om jou elke keer te verrassen. De kleding van Clique is geschikt voor allerlei soorten evenementen, introducties van een nieuw product of andere gebeurtenissen waar promotionele bedrijfskleding van belang is.

Drie soorten beschikbaar

De kleding van Clique is ontwikkeld vanuit één hoofddoel en dat is: Het moet een goede drager zijn van uw boodschap en uw merk. Hiermee wordt bedoelt dat de kleding is gemaakt van goede materialen en deze kunnen weer op verschillende manieren worden verdeeld. Hierom hebben ze drie verschillende kledinglijnen gemaakt: basic, classic en premium. Zo kan jij gemakkelijk kiezen welke promotionele kledij het beste bij jouw huisstijl en organisatie past. De basic lijn heeft een breed assortiment, veel verschillende kleuren, goede kwaliteit en een goede prijs. Bijna alle items uit deze lijn zijn verkrijgbaar voor dames en heren. De classic lijn van Clique is de beste keuze wanneer je meer verwacht dan kleding. Deze lijn is gekenmerkt door de ruime keuze uit kleuren, kwaliteit van top klasse en een mooie pasvorm. Net als de basic lijn is deze lijn beschikbaar voor vrouwen en mannen. Naast deze twee lijnen is er ook nog de premium lijn met de hoogste kwaliteit kleding, unieke details en voorbehandelde materialen. Dit is de lijn om het beste uit de kleding en jouw huisstijl te halen.

Promotionele kleding bedrukken en borduren

Wat is promotionele kleding nou zonder jouw tekst, opdruk of logo? Promotionele kleding werpt echt zijn vruchten af als jouw merk of boodschap overkomt op de klant. Daarom is het bij MW Bedrijfskleding mogelijk om de kleding van Clique te laten bedrukken en te laten borduren. In onze eigen drukstudio en borduurstudio kunnen we alle kledingstukken aanpassen naar jouw wensen. Zo waarborgen we de kwaliteit en heeft jouw personeel en jij iets waar je trots op kan zijn.

Is Clique iets voor jou?

De Clique bedrijfskleding is uiterst geschikt voor personalisatie, onder meer middels zogenaamde “printer ritsen” om de toegankelijkheid te vergemakkelijken. Clique is breed en uniek door zijn gamma in kleuren en maten voor zowel voor mannen als vrouwen. Het promotionele textiel waar de kleding van is gemaakt is duurzaam en comfortabel.