Let op: prijswijzigingen | Meer informatie Let op: prijswijzigingen | Meer informatie
Eigen borduur- en drukstudio
Al meer dan 7500 tevreden klanten
Ruime keuze in bedrijfskleding
Passend advies
0594 518 738

Shoes for Crews

Shoes For Crews ontwerpt en produceert één van de grootste en meest uitgebreide productlijnen van antislipschoenen ter wereld.

De originele antislip schoenen sinds 1984

De originele antislip schoenen sinds 1984

Shoes For Crews ontwerpt en produceert één van de grootste en meest uitgebreide productlijnen van antislipschoenen ter wereld, met meer dan 280 modellen voor dames/heren in de categorieën sport, vrije tijd, officieel en veiligheid. De allerbeste antislipschoenen die in de hele sector worden erkend om hun grip, comfort, duurzaamheid, waarde en stijl. Wij zijn fan! Samen met Shoes for Crews hebben we een mooie selectie gemaakt speciaal voor de horeca.

Antisliptechnologie

Antisliptechnologie

Soms kan een grof profiel aan de neuzen van je schoenen struikelgevaar opleveren, daarom heeft Shoes for Crews Tripguard gecreëerd. De lichte curve en het stevige profielpatroon zorgen ervoor dat je veilig en gemakkelijk overstapt van een gladde vloer naar tapijt en omgekeerd. Shoes for Crews bescherming tegen struikelen, bestand tegen spatten en lichtgewicht.

© 2022 MW Bedrijfskleding
0
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid