Let op: prijswijzigingen | Meer informatie Let op: prijswijzigingen | Meer informatie
Eigen borduur- en drukstudio
Al meer dan 7500 tevreden klanten
Ruime keuze in bedrijfskleding
Passend advies
0594 518 738

J. Harvest & Frost

Kom stijlvol voor de dag met kleding van het prachtige merk J.Harvest & Frost. De twee bekende merken James Harvest en Frost hebben de handen in een geslagen om jou te voorzien van de hoogste kwaliteit blouses, blazers, jassen en tassen. Zo zie jij er elke dag stijlvol uit.

Bedrijfskleding bedrukken
Voor het bedrukken van kleding maken wij gebruik van onze eigen drukstudio. Hierdoor kunnen wij onze kwaliteit van het drukwerk bewaken.
Bedrijfskleding borduren
Wij borduren als één van de weinige leveranciers van bedrijfskleding alle logo's en opdrukken in onze eigen borduurstudio. Zo kunnen wij onze kwaliteit waarborgen.

Met passie naar naar je werk dankzij J. Harvest & Frost

Harvest & Frost is gebouwd op de overtuiging dat esthetiek, kwaliteitsontwerp en precisie vakmanschap fundamentele onderdelen zijn in ons leven. Met andere woorden, ze geloven om de passie te vinden terwijl ze werken. Omring je met dingen die je inspireren en aanmoedigen. Om te slagen in de missie en om brandstof te zijn voor uw passie, biedt Harvest & Frost gemaakte, gedetailleerde en werkoverhemden van de hoogste kwaliteit. Ze streven naar ondefinieerbare, maar krachtig je werkdag te versterken. Harvest & Frost werd opgericht als resultaat van een samenwerking tussen twee merken: James Harvest Sportswear, geworteld in Amerikaanse universiteitsmode met wereldwijde distributie en Frost , met de nadruk op maat gemaakte, goed gesneden kledingstukken op kleine schaal. Twee uitstekende concepten samengebracht in één merk.

Een zoektocht naar het beste overhemd

De inspiratie werd gevonden in de mode van begin 20e eeuw, maar ook in boeken, films, merken en klassieke ontwerpers. Vastbesloten om iets unieks te maken. Toch veranderen de verwachtingen en behoeften van mensen, dus realiseren dat jet streven naar dat perfecte werkoverhemd nooit zal eindigen en de reis zal voortzetten naar de beste pasvorm, materialen, details, steken en technieken. Het maken van deze producten vereist een holistische kijk op design en dat esthetiek meer is dan visuele schoonheid. Harvest & Frost leeft volgens de regel dat kwaliteitsontwerp de som is van drie onafscheidelijke variabelen; uitstekend vakmanschap, de beste materialen en integriteit.

De divisies van J.Harvest & Frost

Black Bow: De topcollectie. Volledig functionele, echte klassieke overhemden met Nano-behandeling tegen morsen, voorgevormde mouwen en strijkvrije behandeling. Green Bow: De klassieke collectie. Hier vindt je producten met één kleur. Tijdloze klassiekers die nooit uit de mode raken. Red Bow: De klassieke collectie met een twist. Goedwerkende shirts met contrast details voor verschillende situaties. Purple Bow: De trendcollectie. Hier vindt je de nieuwste, meest modieuze producten. Deze collectie is altijd aan het veranderen om te voldoen aan de behoeften voor mode van vandaag en morgen. Indigo Bow: De indigo bow gaat helemaal over gewassen en gedragen. Yellow Bow: Dit zijn de overhemden die je op de mouwen kunt dragen en opstaan. Solide gekleurde klassieke shirts met moderne details op maat.

Lees meer
© 2022 MW Bedrijfskleding
4,7/5/5 65 beoordelingen
0
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid