Let op: prijswijzigingen | Meer informatie Let op: prijswijzigingen | Meer informatie
Eigen borduur- en drukstudio
Al meer dan 7500 tevreden klanten
Ruime keuze in bedrijfskleding
Passend advies
0594 518 738

Fits

Wil je jouw bedrijf een moderne en professionele uitstraling geven? Bekijk dan de kledinglijn van FITS eens. Al meer dan 100.000 mensen gingen u voor en lopen nu dagelijks rond met een casual uitstraling door de kledinglijnen van FITS. FITS heeft al meer dan 18 jaar ervaring op de markt van bedrijfskleding met een representatieve uitstraling. Hierdoor hebben zij kennis van de markt en kunnen zij uitstekende kwaliteit leveren voor zowel grote en kleine bedrijven. Naast de standaard collectie, produceren zij ook nog een Custom-made kledinglijn waarbij uw bedrijfskleding precies naar wens wordt ontworpen.

Zowel stijlvol als comfortabel

Zowel stijlvol als comfortabel

FITS kenmerkt zichzelf door het combineren van een strakke moderne uitstraling met het gebruik van comfortabele, rekbare stoffen. FITS heeft een ruime voorraad waardoor alles snel leverbaar is en u niet lang hoeft te wachten op uw bedrijfskleding. Het in Apeldoorn gevestigde kledingmerk ontwerpt hun moderne kledinglijn binnen hun eigen styling afdeling. Custom-made is ook bij FITS mogelijk. De stylisten staan te popelen om ook voor u een ontwerp op maat te maken.

Maatschappelijk betrokken

Maatschappelijk betrokken

FITS zit ook op het gebied van duurzaamheid en milieubewustheid niet stil. Door uitgebreid te testen om ervoor te zorgen alle kleding van duurzame materialen te produceren laat FITS zien dat zij zich erg inspannen voor het milieu. FITS is zeer open en transparant over materialen en bewerkingen.

Nog zo een leuke actie van FITS. Ieder kledingstuk mag aan het einde van zijn levenscyclus weer worden ingeleverd bij het hoofdkantoor van FITS. Hier word de gebruikte kleding opgeslagen en bewerkt, waarna er weer een nieuwe kledinglijn van wordt getoverd.

Exclusief in het noorden

Exclusief in het noorden

YES! De moderne bedrijfskleding van FITS is verkrijgbaar bij MW Bedrijfskleding. Trots zijn wij dat wij de enige dealer zijn in Noord-Nederland. De prachtige collecties van FITS laten jouw personeel goed voor de dag komen met representatieve kleding in een modern jasje. De kleding van FITS zit erg comfortabel in vergelijking met andere werkkleding. In elk kledingstuk zit stretchstof verwerkt, zodat je vrij kunt bewegen tijdens je werkzaamheden. De kleding is daarom ideaal voor kledingverkoopsters, front office medewerkers, juristen en andere beroepen in de dienstverlening. De nieuwe collectie is binnenkort ook te zien op onze website.

Over FITS

Modieuze bedrijfskledig dat in zowel grote als kleine aantallen besteld kan worden. Fashionable, vernieuwend, comfortabel en representatief. FITS is het allemaal. De kledinglijnen zijn zowel geschikt voor heren als dames. In deze kledinglijnen weten zij op een stijlvolle wijze de combinatie te vormen tussen casual en representatief.

 

Lees meer
© 2022 MW Bedrijfskleding
4,7/5/5 65 beoordelingen
0
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid