Let op: prijswijzigingen | Meer informatie Let op: prijswijzigingen | Meer informatie
Eigen borduur- en drukstudio
Al meer dan 7500 tevreden klanten
Ruime keuze in bedrijfskleding
Passend advies
0594 518 738

De Berkel

Wie bedrijfskleding draagt wil comfort, maar je wilt er ook goed uitzien. Of je nou bedrijfskleding in de bediening en horeca draagt, of dat je bedrijfskleding in het ziekenhuis draagt: lekker kunnen bewegen tijdens het werk is even belangrijk als er verzorgd uitzien. Wie kiest voor de collecties beroepskleding of bedrijfskleding van De Berkel Bedrijfskleding, kiest voor een modieuze lijn bedrijfskleding die aan deze praktische eisen voldoet, de juiste uitstraling heeft en duidelijk herkenbaar is.

Populaire artikelen

Bedrijfskleding bedrukken
Voor het bedrukken van kleding maken wij gebruik van onze eigen drukstudio. Hierdoor kunnen wij onze kwaliteit van het drukwerk bewaken.
Bedrijfskleding borduren
Wij borduren als één van de weinige leveranciers van bedrijfskleding alle logo's en opdrukken in onze eigen borduurstudio. Zo kunnen wij onze kwaliteit waarborgen.

Professionele zorgkleding van De Berkel

Wij verzorgen voor u het gehele traject van advies, ontwerp, productie en uitgifte. Elk individu of organisatie heeft zijn eigen normen en waarden. De Berkel is in staat om te vertalen waar uw organisatie voor staat in de kleding die uw medewerkers dragen. Door ons deze huisstijldragers te laten ontwerpen en vervaardigen, maken wij uw merk sterker en herkenbaar in de markt. Iedere medewerker is tenslotte het visitekaartje van uw merk of organisatie.

Het verhaal achter de medische kleding

De Berkel is marktleider in de gezondheidszorg Nederland met ruim 60 ziekenhuizen. Middels nauwe samenwerking tussen dealers en waspartijen zijn ze in staat om door middel van stock en customized artikelen in combinatie met hoogwaardige logistieke en service oplossingen de Benelux optimaal te bedienen. Naast de gezondheidszorg is De Berkel ook actief in de hospitality en business to business markt met klanten als Center Parcs, Van Der Valk, Spar en Colruyt.

Mix & Match opties van De Berkel

De budget-, comfort- en sportcollectie zijn standaard voorradige zorgjassen voor dames en unisex. Deze zorgjassen zijn uitgevoerd in wit, roze, blauw, paars, groen of een combinatie van meerdere kleuren. Het customized concept maakt het mogelijk om op basis van de budget-, comfort- en sportcollectie je eigen kledinglijn samen te stellen. Hierbij zijn niet alleen de stoffen, garens en logo’s variabel, maar tevens ook de mouwen, zakken en kragen zijn uitwisselbaar. Met het customized concept ontwerpt de kledinglijn voor je organisatie op maat. Met het Mix & Match-concept heeft De Berkel een oneindig speelveld gecreëerd waarmee voor de organisatie een eigen unieke bedrijfskleding collectie kunt samenstellen.

De overige collectie van De Berkel

Naast de custom made mogelijkheden voor tandartspraktijken, verpleeghuizen, thuiszorg en andere medische bedrijven heeft De Berkel nog meer in het assortiment. In het assortiment vind je o.a. zorgjassen voor dames en heren en moerne zorgpolo’s, waarbij een geweldige zorgbroek past met uitstekende pasvorm. De Berkel levert ook tandartsjassen en labjassen. De maatvoering van de kleding beslaat de maten XXS, XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL.

Lees meer
© 2022 MW Bedrijfskleding
4,7/5/5 65 beoordelingen
0
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid