Let op: prijswijzigingen | Meer informatie Let op: prijswijzigingen | Meer informatie
Eigen borduur- en drukstudio
Al meer dan 7500 tevreden klanten
Ruime keuze in bedrijfskleding
Passend advies
0594 518 738

D.A.D

D.A,D Sportswear verkoopt de beste maritiem promotionele kleding voor ambitieuze bedrijven en zakelijk uitdagers. D.A.D. Sportswear heeft het sterke gevoel van zout spray, wind en de open zee. Deze collectie heeft kwaliteiten voor dagelijks gebruik en is perfect geschikt voor de meest uitdagende banen. Hoge kwaliteit, functioneel materiaal en slimme, harde details. Heis uw zeilen en geniet van de kleren die eenvoudigweg hun filosofie waarmaken: Speciaal ontworpen voor ambitieus bedrijven.

De collectie van D.A.D. Sportswear

De collectie van D.A.D. Sportswear

D.A.D. is een Zweeds merk met functionele kleding voor ambitieuze bedrijven, geïnspireerd door het leven aan de zee. Ze hebben een zeer ruim assortiment met kwalitatieve kledingstukken, ideaal voor alledaags gebruik of activiteiten die net iets meer van u vragen. Hoe uitdagend uw baan ook is, D.A.D. Sportswear heeft altijd de juiste kleding voor u, bedrijfskleding met een exclusieve, sportieve en professionele uitstraling.

D.A.D. staat bekend om z’n kwaliteit, functioneel materiaal en slimme details.

Kleding van D.A.D. bestellen?

Kleding van D.A.D. bestellen?

Het bestellen van de D.A.D. Sportswear kan rechtstreeks bij ons. Samen kijken we wat passend is voor jouw bedrijf en we adviseren je over wat je nodig hebt.

Bedrukken of borduren? Ons atelier zorgt voor een ontwerp op maat. En of je nu voor het hele bedrijf of voor één team bestelt, alles is mogelijk.

 

Waarom D.A.D. Sportwear?

Iedereen heeft een identiteit, maar veel te veel zijn onbekend! We weten dat een bedrijfsprofiel meer dan briefpapier en visitekaartjes is. Maar wat wil je doen wanneer de televisie- en de krant reclame te duur wordt of te tijdrovend is? Wij bieden alternatieven! Waarom zou u niet uw ideeën in een populaire en levendige media plaatsen als een creatief promotiemiddel. Wilt u niet alleen t-shirts met een logo; denk dan verder en zorg dat de boodschap op een nog creatievere manier wordt overgebracht! Bij D.A.D. Sportswear zorgen ze voor de ultieme beleving van de promotionele kleding.

Lees meer
© 2022 MW Bedrijfskleding
4,7/5/5 65 beoordelingen
0
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid