Let op: prijswijzigingen | Meer informatie Let op: prijswijzigingen | Meer informatie
Eigen borduur- en drukstudio
Al meer dan 7500 tevreden klanten
Ruime keuze in bedrijfskleding
Passend advies
0594 518 738

Brook Taverner

Een compleet assortiment met kwalitatieve zakelijke en representatieve kleding. Dat beschrijft het kleding merk Brook Taverner. Doordat Brook Taverner al sinds 1912 klanten voorziet van bedrijfskleding weten zij hoe ze kwaliteit en service moeten bieden. Het merk beschikt over een ruime voorraad met vele verschillende kleuren en een brede matenrange. De pakken van Brook Taverner stralen professionaliteit uit waardoor ze ontzettend geschikt zijn voor het bedrijfsleven. Door de grote voorraad kunnen zij snel leveren.

Since 1912

Since 1912

Brook Taverner helpt klanten de juiste impressie te maken sinds 1912. Meer dan 100 jaar later zijn zij Europa’s grootste en meest succesvolle uit voorraad leverende leverancier van representatieve bedrijfskleding. Brook Taverner kleding wordt uitsluitend bij een aantal landelijk verspreide dealers verkocht.

Het succes

  • Brook Taverner hanteert een vaste voorraad van ruim 850.000 artikelen.
  • Geen minimale order hoeveelheid
  • Geteste modellen en stoffen – resulteert in een optimale levensduur
  • Ruime keuze – de pakken van Brook Taverner zijn leverbaar in vele verschillende kleuren
  • Tijdsbesparing – dankzij de grote voorraad is er een korte levertijd

Van uniform voor het personeel tot kantoorkleding, traditionele kleding en bedrijfskleding voor elk bedrijf.

Het kiezen van het juiste personeelsuniform voor uw bedrijf is een belangrijke beslissing, zowel voor uw werknemers als voor potentiële klanten. Het hebben van het juiste imago voor uw bedrijf, vooral in bedrijfstakken met eerstelijnsmedewerkers zoals de hotel- en reisindustrie, kan de toon zetten voor de relatie die u heeft met uw klanten. Toch zijn er nog steeds veel bedrijven die nog geen uniform hebben voor personeel of een uniform hebben dat oud en verouderd is en in feite meer kwaad dan goed doet voor het bedrijf.

Eigenschappen van Brook Taverner kleding

Fijn maatwerk ontmoet technische uitmuntendheid. Deze premium collectie is prachtig op maat gemaakt in lichtgewicht, hoogwaardige stof, exclusief geproduceerd voor Brook Taverner door een van de beste wevers in Europa. In de collectie van Brook Taverner vind je kwalitatief hoge representatieve kleding. Deze kledij is beschikbaar in verschillende kleuren en heeft een brede matenrange. Brook Taverner heeft een ruime collectie voor zowel heren als dames.  

Brook Taverner bedrukken/borduren bij MW Bedrijfskleding

Bedrijfskleding werkt natuurlijk het beste wanneer jouw logo, slogan of persoonlijke opdruk zichtbaar is. Daarom bedrukken en borduren wij alle gewenste kleding in onze eigen borduurstudio en drukatelier. Hierdoor kunnen wij snel en vakkundig te werk gaan en bewaken we zelf de kwaliteit. Kleding bedrukken en borduren is bij ons al mogelijk in kleine oplages. Maak voor meer informatie een vrijblijvende afspraak of kom een heerlijk kopje koffie drinken bij ons in de 1600m2 showroom, gelegen in Leek.

“Je besteedt bijna 100 jaar niet aan het opbouwen van een reputatie voor het op maat maken van de mooiste bedrijfskleding en uniformen voor het personeel, en vervolgens bederven door kortere weg te nemen.”

Lees meer
© 2022 MW Bedrijfskleding
4,7/5/5 65 beoordelingen
0
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid