Mascot overalls

Op zoek naar Mascot overalls? Bekijk hier een greep van onze ruime collectie.

Wij werken voor

Amerikaanse overalls van Mascot Workwear zijn van de beste kwaliteit

Overalls en Amerikaanse overalls van Mascot Werkkleding zijn zeer functioneel en geschikt voor vele beroepen. De overalls, ook wel tuinbroeken genoemd, zijn ideaal voor bijvoorbeeld automonteurs, installateurs, hoveniers, timmermannen, schilders en meer. Ze dragen allemaal werkoveralls om optimaal en comfortabel te werken. Doordat Mascot meerdere collecties kent, zijn de overalls verkrijgbaar in tal van uitvoeringen. Hierdoor heb je ruime keuze aan kleur en materialen. De (Amerikaanse) overalls zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren: zwart, donkergrijs, lichtgrijs, blauw, zandkleurig kaki, wit, rood, groen, fluoriserend oranje en fluoriserend geel. Daarnaast wordt er gewerkt met accentkleuren, zodat ze volledig aansluiten op de kleuren die jouw organisatie kenmerken.

Werkoveralls van Mascot zijn voorzien van de beste technieken

Mascot Workwear snapt als geen ander dat een overall goed moet functioneren. Daarom zijn de overalls licht van gewicht en voorzien van kniezakken. Ook hebben de overalls een hoge slijtvastheid. Bovendien is er CORDURA verwerkt in de broeken. De werkoveralls hebben verstelbare schouderbanden, borstzakken en broekzakken. Vaak in het donker aan het werk? Dan zijn er hoge zichtbaarheid overalls met felle fluoriserende kleuren en hoge zichtbaarheid te koop. De veiligheidsoveralls zijn ideaal voor wegen- en spoorbouw.

Met de winteroverall van Mascot Workwear werk je altijd aangenaam

De winteroverall heeft de details die we gewend zijn van andere werkkleding: borstzakken en binnenzakken, naast voorzakken, achterzakken, dijbeenzak en duimstokzak. Alle drukknopen zijn verborgen en de D-ring is gemaakt van flexibel materiaal om te voorkomen dat je krassen maakt. Als je veel op je knieën werkt, moet je niet vergeten je knieën te beschermen – ook wanneer je werkt in winterkleding. De kniezakken van deze broeken kunnen afgesteld worden, zodat de kniebeschermers optimaal op de knieën zitten als je knielt. De winteroverall  van Mascot Workwear is ademend, wind- en waterdicht en goedgekeurd conform EN 343 certificering (bescherming tegen neerslag), en EN 342 certificering (bescherming tegen kou). Een dikke bontvoering voor de romp zorgt dat de nodige warmte effectief wordt vastgehouden. In de mouwen en pijpen is het product gevoerd met quilt, wat een gladde structuur heeft. Door het gladde materiaal passen mouwen en pijpen zich aan aan onderliggende kleding, wat de bewegingsvrijheid ten goede komt.

Amerikaanse overalls van Mascot voldoen aan de hoogste veiligheidseisen

In de collectie ‘MASCOT® SAFE SUPREME’ vind je Amerikaanse overalls van klasse 1. Klasse 1-producten hebben doorgaans een kleiner oppervlak fluorescerende stof dan die van een hogere klasse. De reflectoren waarmee je in het donker zichtbaar blijft, zijn echter van dezelfde hoge kwaliteit als in de overige klassen. Amerikaanse overalls van Mascot Workwear kunnen gecombineerd worden tot certificeringsklasse 2 of 3 als de top over de overall wordt gedragen. Als een T-shirt of sweater onder de Amerikaanse overalls gedragen wordt, wordt de gezamenlijke klasse bepaald door de veiligheidsklasse van de Amerikaanse overalls.

Mascot overalls bedrukken en borduren met logo

Wil je graag aangenaam herkenbaar zijn? Laat dan je werkoverall bedrukken of borduren met logo’s, namen en andere opdrukken. Eerst zien, dan geloven? Bezoek eens vrijblijvend onze showroom om te passen of maak een afspraak met één van onze specialisten.

Lees meer

Heb je vragen over onze bedrijfskleding, onze openingstijden of over een andere onderwerp? Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs via onderstaand contactformulier. Wij streven erna om binnen 1 werkdag te reageren.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.