Sweatshirts en capuchontruien van Mascot Workwear

Met of zonder capuchon? Met rits? Polokraag? Bij Mascot kun je kiezen uit verschillende soorten sweatshirts en hooded sweatshirts. Laat je inspireren door de volgende pagina’s. Voor bedrukte of meerkleurige sweatshirts en capuchontruien kunt je terecht bij een van de overige collecties. Tweekleurige alternatieven vind je bijvoorbeeld in de Mascot Unique collectie.

Mascot Advanced: Verwacht meer van je werktrui

In de Mascot Advanced collectie is er opnieuw gekeken naar de functies, stoffen en details van de sweatshirts. Deze tops kunnen worden beschouwd als iets tussen een sweatshirt en een softshell in. Zoals bij andere producten in deze collectie is bescherming tegen weersinvloeden inbegrepen door middel van effectieve isolatie tegen de kou op de hals. De stof is elastisch en comfortabel, maar verschilt van traditionele sweatshirts door de modernere look. Geef je de voorkeur aan een capuchon, volledige ritssluiting of verstelbare kraag? Met vier varianten is er één voor elke smaak en elke situatie.

De nieuwe generatie lichte fleecetruien

Het elastisch materiaal met een elegant, glad oppervlak biedt een nieuw type fleece. De look, fit en comfort zijn iets nieuws in de fleece categorie. De trui sluit relatief nauw aan op het lichaam, en door het gebruik van én dunner materiaal onder de mouwen en langs de zijkanten heb je volledige bewegingsvrijheid voor je armen. De nieuwe generatie fleece truien biedt extra functies om je warm te houden: een hoge, nauwsluitende kraag, mouwen die over de handen kunnen worden getrokken en gaten voor de duimen

Lees meer