Blijf warm en droog met de jassen van Mascot

Om goed warm te blijven is het niet altijd nodig om dikke kleding aan te trekken. Het is belangrijk dat er wordt gekleed in lagen. Vochtregulerende onderkleding, een isolerende tussenlaag en een buitenste laag die ademend en wind- en waterdicht is. Zodoende ben je altijd goed voorbereid op verschillende soorten weer.

Hoeveel lagen heb je nodig en het effect van Climascot?

In overgangsperiodes zijn twee lagen vaak voldoende: een vocht afdrijvende en een isolerende laag. Het thermojack van Mascot Advanced met de isolerende Climascot voering is de juiste keuze wanneer je een lichte en zachte overgangsjas zoekt – laag 2. Als het flink koud wordt, is het jack dankzij de lichte voering met zijn unieke samenstelling uitstekend geschikt als isolerende tussenlaag. Het product is gevoerd met Climascot, effectief isolerend, licht en zacht. Het neemt samengedrukt weinig ruimte in. Er is bij Climascot ook rekening gehouden met het milieu: tijdens de productie is gerecycled materiaal toegepast. Mascot Advanced heeft in totaal drie producten met Climascot.

Gebreide jassen van Mascot Workwear zijn dé nieuwe softshell jassen

Het gebreide materiaal van Mascot Advanced bestaat uit drie samengevoegde lagen stof: de buitenste laag is gebreid, de binnenkant is fleece en tussen de twee lagen zit een wind- en waterdicht membraan. Daardoor zijn de gebreide jassen flexibel, ademend, winddicht en waterafstotend – bijna als een softshell. Op de onderkant van de mouwen en langs de zijkanten wordt een dunner materiaal geplaatst om optimale bewegingsvrijheid en comfort te geven

Ruime collectie werkjassen voor alle weersomstandigheden

Je kent het wel: Als de seizoenen wisselen en we van winter naar zomer gaan of omgekeerd, is de winterjas te warm, terwijl een T-shirt of sweatshirt niet warm genoeg is. Precies voor die overgangsperiodes zijn de producten op deze en de volgende pagina zeer geschikt. Flexibele en lichte hybriden tussen jas en trui, met elk een aantal bijzondere kenmerken. Te koud voor een sweatshirt en te warm voor een winterjas? Ga dan op zoek naar lichte bovenkleding met veel bewegingsvrijheid en licht isolerende eigenschappen. Overweeg de voordelen van een softshell of een thermojack.

 

Lees meer