Mascot is getest tot het maximum

Mascot Image collectie bewijst al tientallen jaren zijn waarde en is een van de grondigst geteste collecties van Mascot. Wil je graag een tijdloze, representatieve uitstraling en heb je behoefte aan ruime keuzemogelijkheden en alternatieven, dan is van Mascot Image de ideale collectie voor jou. De kleding is in verschillende maten, beenlengtes, kleuren en materialen verkrijgbaar.

De veiligheid van Mascot werkkleding

Veiligheid en welzijn zijn belangrijke punten voor Mascot. Daarom streven ze ernaar dat alle stoffen en accessoires die worden gebruikt bij de productie, gecertificeerd zijn volgens Oeko-Tex Standard 100. Oeko-Tex-certificering geeft aan dat het product veilig is als het in aanraking komt met de huid. Tevens garandeert de certificering dat de gezondheidsrisico’s in verband met het product worden geminimaliseerd. Het is jouw garantie dat het aantal schadelijke chemische stoffen die in het product kunnen zitten niet de toegestane waarden overschrijden. Let op het Oeko-Tex-logo op het product.

Mascotdry waterafstotende en waterdichte vesten

Met Mascotdry-kleding aan weet je zeker dat vocht op de meest optimale manier afgedreven wordt. Het materiaal voert vocht weg van het lichaam en verdeelt het over een groter deel aan de buitenzijde van het materiaal waardoor het vocht snel kan verdampen. Dit is prettig als er buiten wordt gewerkt en beschermd jou en jouw werknemers in de zwaarste weersomstandigheden.

Lees meer